Hogyan tetszik nektek az új Samsung Galaxy S8?
Amúgy szerintem szimplán nem nagy durranás eddig az idei telefon generáció, mert egyik sem hoz semmi újítást, leszámítva hogy nagyobb a kijelző.
De igazából a "teli kijelzőt" már ellőtte a Xiaomi a Mi Mix-el.
A hajlított kijelző sem újdonság, és igazából teljesen funkciótlan.
Újra felfedezték hogy a kijelzőkre lehet tenni a gombokat, hát na hurrá, a 4 éves Sony-m is tudta ezt.
A keret nélküliség is teljesen haszontalan dolog. Tény hogy jól néznek ki tőle a telefonok, de úgyis beleteszi az ember egy batár tokba...
Ráadásul se hardverben, se kamerában, se semmiben nincs igazán előrelépés. Nem is előrelépésnek, szimplán útkeresésnek nevezném amit most csinálnak. Mindezek mellé bejön egy olyan árszint, amiből asztali gépet sem vennék, nem hogy telefont.
Hát nekem nem igazán jön be
A kamera elég szar ha csinálok egy képet és azt nagyitom akkor a messzebb lévő dolgok azért eléggé el vannak mosódva nem látszik tisztán
Meg némely játék grafikája valamival rosszabb mint pl volt egy Lg G pro 2 telóm annál max grafikán jobb volt a grafika mint most az S8 esetében meg egyes játékoknál gyakran kidob holott az LG G pro 2 esetében nem voltak ilyen problémáim pedig az már egy 4 éves telefon
Meg az aksi ugy kuka ahogy van 3000 mah ha már egy valag pénzt elkérnek legalább egy 4000 - 4500 mah aksit tehettek volna bele
Szóval nem azt mondom hogy nem éri meg megvenni de azért amennyit elkérnek érte annyiért nem éri meg megvenni a Samsung S8 készüléket
Hát nekem nem igazán jön be
A kamera elég szar ha csinálok egy képet és azt nagyitom akkor a messzebb lévő dolgok azért eléggé elvannak mosódva nem látszik tisztán
Meg némely játék grafikája valamival rosszabb mint pl volt egy Lg G pro 2 telóm annál max grafikán jobb volt a grafika mint most az S8 esetében meg egyes játékoknál gyakran kidob holott az LG G pro 2 esetében nem voltak ilyen problémáim pedig az már egy 4 éves telefon
Meg az aksi ugy kuka ahogy van 3000 mah ha már egy valag pénzt elkérnek legalább egy 4000 - 4500 mah aksit tehettek volna bele
Szóval nem azt mondom hogy nem éri meg megvenni de azért amennyit elkérnek érte annyiért nem éri meg megvenni a Samsung S8 készüléket
A kamera úgy ahogy van kuka de 12 MPX
Meg amennyit elkérnek ért ennyit nem ér egyáltalán
Tudom későn írom ezt, de nekem nem tetszik:
- Kicsit kevés a mAh
- Nincs rajt egy Micro-USB csatlakozó
- Hiányzik rajt a jó öreg Home gomb
- Hiányzik rajt elől a Samsung lógó
- Nincs belőle Mini verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!