Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tetszik nektek az új...

Hogyan tetszik nektek az új Samsung Galaxy S8?

Figyelt kérdés
itt egy videó meg egy kis ismertető róla: [link]

2017. ápr. 2. 11:02
1 2
 11/17 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem szimplán nem nagy durranás eddig az idei telefon generáció, mert egyik sem hoz semmi újítást, leszámítva hogy nagyobb a kijelző.

De igazából a "teli kijelzőt" már ellőtte a Xiaomi a Mi Mix-el.

A hajlított kijelző sem újdonság, és igazából teljesen funkciótlan.

Újra felfedezték hogy a kijelzőkre lehet tenni a gombokat, hát na hurrá, a 4 éves Sony-m is tudta ezt.

A keret nélküliség is teljesen haszontalan dolog. Tény hogy jól néznek ki tőle a telefonok, de úgyis beleteszi az ember egy batár tokba...

Ráadásul se hardverben, se kamerában, se semmiben nincs igazán előrelépés. Nem is előrelépésnek, szimplán útkeresésnek nevezném amit most csinálnak. Mindezek mellé bejön egy olyan árszint, amiből asztali gépet sem vennék, nem hogy telefont.

2017. ápr. 4. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem rossz bár nekem nem igazán tetszik.. a home gomb nincs rajt (a bazi nagy kijelző infinity displej végett),samsung logo nincs rajta elöl csak hátul (ha pl tokba tenné valaki akkor még hátul se látszana így sokan nemis tudnák hogy a teló s8/s8+... ujjlenyomat olvasó.. hátul van (ráadásul közel a kamera lencséhez)...kb ennyi negatívumot mondanék(írtam) a funkciók meg KB ugyan az mind az s7 nél ami nem probléma mert azis jó teló még.
2017. jún. 22. 09:48
 13/17 anonim válasza:
Hali nekem az s8 plus modell van meg szürke színben az ujjlenyomatszkennerről annyit higy szerintem egész jó az elhelyezés mert a mutatóujjam pont ottvan amikor fogom a telót.. nekem például az is tetszik benne higy a samsung végre eldobta azt az undorító home gombot onnan középről ha értékelnem kéne a telót 10/8
2017. aug. 15. 18:23
 14/17 marshallericsen válasza:

Hát nekem nem igazán jön be

A kamera elég szar ha csinálok egy képet és azt nagyitom akkor a messzebb lévő dolgok azért eléggé el vannak mosódva nem látszik tisztán

Meg némely játék grafikája valamival rosszabb mint pl volt egy Lg G pro 2 telóm annál max grafikán jobb volt a grafika mint most az S8 esetében meg egyes játékoknál gyakran kidob holott az LG G pro 2 esetében nem voltak ilyen problémáim pedig az már egy 4 éves telefon

Meg az aksi ugy kuka ahogy van 3000 mah ha már egy valag pénzt elkérnek legalább egy 4000 - 4500 mah aksit tehettek volna bele

Szóval nem azt mondom hogy nem éri meg megvenni de azért amennyit elkérnek érte annyiért nem éri meg megvenni a Samsung S8 készüléket

2018. márc. 20. 16:39
 15/17 marshallericsen válasza:

Hát nekem nem igazán jön be

A kamera elég szar ha csinálok egy képet és azt nagyitom akkor a messzebb lévő dolgok azért eléggé elvannak mosódva nem látszik tisztán

Meg némely játék grafikája valamival rosszabb mint pl volt egy Lg G pro 2 telóm annál max grafikán jobb volt a grafika mint most az S8 esetében meg egyes játékoknál gyakran kidob holott az LG G pro 2 esetében nem voltak ilyen problémáim pedig az már egy 4 éves telefon

Meg az aksi ugy kuka ahogy van 3000 mah ha már egy valag pénzt elkérnek legalább egy 4000 - 4500 mah aksit tehettek volna bele

Szóval nem azt mondom hogy nem éri meg megvenni de azért amennyit elkérnek érte annyiért nem éri meg megvenni a Samsung S8 készüléket

2018. márc. 20. 16:41
 16/17 marshallericsen válasza:

A kamera úgy ahogy van kuka de 12 MPX

Meg amennyit elkérnek ért ennyit nem ér egyáltalán

2018. ápr. 13. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudom későn írom ezt, de nekem nem tetszik:

- Kicsit kevés a mAh

- Nincs rajt egy Micro-USB csatlakozó

- Hiányzik rajt a jó öreg Home gomb

- Hiányzik rajt elől a Samsung lógó

- Nincs belőle Mini verzió.

2023. okt. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!