Miért nem jó a Google Play?
Nem olyan rég kb 1-2 hónapja jött egy értesítés hogy fiókművelet szükséges és be kell jelentkeznem!
Hát mondom legyen!
Itt kezdődött a bibi ugyanis nem fogadta el a jelszót!
Rá mentem hogy elfelejtette a jelszavát de nem küldtek másik jelszót!
Próbáltam mindent amit irt a google de semmi!
Hát elhatároztam hogy új fiókot kell csinálnom mert sehova sem engedett be a régivel!
Megcsináltam,bejelntkeztem vele mindenhova YOUTUBE,PLAY ÁRUHÁZ GOOGLE+,PLAY JÁTÉKOK,GMAIL meg minden ilyen helyre!
Azonban az új email elkészítése után kiírta az áruház hogy AZONOSÍTÁS SZÜKSÉGES,BE KELL JELENTKEZNED A GOOGLE FIÓKODBA!
Na mondom hova jelntekzzek ???
Be van lépve minden hova!!!!
És azóta sem tudom hogy mit kellene tennem!
Mert ugye nem enged mindent letölteni!
Kérdésem:
Mit kellene csinálnom a probléma kiküszöböléséhez?
Köszi!!!
"Nem olyan rég kb 1-2 hónapja jött egy értesítés hogy fiókművelet szükséges és be kell jelentkeznem! "
Amikor az emailban levo linkre kattintottal, akkor loptak el a fiokodat. Probalkozhatsz az "elfelejtettem a jelszavamat"-funkcioval, de jo esely van arra, hogy ezt a fiokot elveszitetted.
SOHA ne kattints egyetlen email-ban levo linkre sem, hanem MINDIG kezzel ird be a bongeszodbe. Es ne is masold. Tudom, a lustasag fel egeszseg, de, ha jot akarsz magadnak... Ugyanilyen modszerrel a bankszamladhoz is hozzaferhetnek, amennyiben az emailekben levo linkeken ugralsz az egereddel.
De csináltam új fiókot!
És ezt irja ki!
Pedig be vagyok jelentkezve mindenhova az új emaillel!
Jah utsó szeptemberben vettem a telefont!
Csináltam új emailt de ezt irja ki:
Azonosítás sző
ükséges. Be kell jelentkezned a Google fiókodba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!