Hogyan szerezhetnék tárhelyet?
Iphone 6s telóm van és annyira kevés benne a memória hogy egy képet se bírok vele csinálni
A beállításokban megnéztem hogy a galéria ami foglal sok helyet (kb. 9gb) de nem szeretnék képeket v videókat törölni mert fontosak
Mit tudok tenni?
Ha fontosak, töltsd le őket a gépedre vagy fel az icloudba (bár az is csak 5gigáig ingyenes)
Szóval mentsd át gépre, töröld le mobilról. Más lehetőség nincs, nem lehet bővíteni a szifont.
ha csak most egyből 9 GB-ot töltene fel, akkor mire elég az a 15 giga?
meg persze kitudja, nem gondolja-e meg magát egyszer a Google, és csökkent 10 gigára...
Én ezelőtt OneDrive-on tároltam a cuccaimat, 5 giga alap, plusz talán 10 gigát adtak, ha a képeimet is oda stream-elem...volt kb 12 GB-om, szinte az összes sulis cuccom...majd közölték, hogy x határidőig ha nem fizetek elő nagyobb csomagra, akkor letiltják az 5 GB feletti részt addig, ameddig nem lesz nagyobb csomagom...aztán mivel amúgy is Apple cuccaim vannak, összevetettem az árakat, és inkább előfizettem oda, mert OneDrive-nak van az 50 gigás csomagja, utána meg talán az 1 terrás, vagy valahogy így...és még az 50 gigás is kicsivel drágább...szóval inkább leszedtem onnan a cuccaimat, és átköltöztem iCloud-ra...így legalább mostmár egy helyen van mindenem, nem kell 5 különböző tárhelyen tárolgatnom a cuccaimat, csak hogy minél több ingyen tárhelyet tudjak szerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!