Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S7 edge-re...

Samsung Galaxy S7 edge-re tennétek tokot?

Figyelt kérdés
Fóliát tetettem rá, és azon gondolkodom, hogy vegyek-e hozzá tokot? Mindig vigyázok a telefonjaimra, szóval nem dobálom / nyúzom. A tok miatt nem veszíti el az elegáns karcsú küllemét? Vagy vegyek hozzá mindenképpen, mert különben karcos lesz?
2017. ápr. 1. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem, veszít belőle, de inkább maradjon szép a tok alatt, mint legyen kopott vagy lehorzsolt egy-két baleset miatt. Legalábbis én vennék rá.
2017. ápr. 1. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp.

Habar meg teljes teli tokkal sem 100%-os a vedelem. Haveromnak pl asztalrol esett le a telefonja es szettort a kijelzo, holott gyari 15 ezer forintos LED tokot hasznal. Természetesen csukva volt a tok.

2017. ápr. 1. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja es 90Ezer ft volt neki a kijelzo+gomb+oldalkeret
2017. ápr. 1. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak jó minőségű átlátszó tokok is, pl.:

[link]

- Neo Hybrid Crystal

- Ultra Hybrid

- Crystal Shell

- Liquid Crystal

Ezek inkább a karcoktó meg a kisebb ütésektől védenek. Van peremük is alul-fölül, tehát kijelzővel lefelé is leteheted a telefont, nem fog hozzáérni az asztalhoz.

Vannak ilyen hordozótokok is:

[link]

2017. ápr. 1. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Én kérdés nélkül, ártól függetlenül az összes telefonomat tokban hordtam, ezt is.

Inkább pont a fóliát hanyagolnám, mivel ütés ellen nem véd, a GG3 önmagában nem karcolódik a zsebedben, viszont legalább ronda, ront az érintésérzékenységen, és pár nap után feljön a széle.

Egyrészt nyilván azért is tartom tokban, hogy ha egyrészt neadjisten leesne, legyen esélye, másrészt pedig egy penge vékony telefon, csúszós, és kényelmetlen tok nélkül tartani (számomra).

Egy igényes TPU tok (pl. Spigen) sokkal kényelmesebb és biztosabb fogást biztosít. Olyat kell keresni nyilván, ami nem recés, flottul illeszkedik, és nem rondítja el nagyon ezt a szép telefont.

Az átlátszó tokokat rühellem, mert pont olyan mint egy fólia, amiket pont hogy próbálok elkerülni, cserébe vastagabb és rondább is.

2017. ápr. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!