Mi alapjan valasszak telefont? Honnan tudom melyik jo?
Vegyél (nyerj) egy iPhone 7 -et. :-D
Nézd meg a paramétereket, teszteket, véleményeket.
Vannak jó kevésbé ismert készülékek, és vannak szörnyű ismert gyártótól származók is. (Pl. Samsung, Sony...)
Én ~4 Magos CPU, 2GB RAM, 5" -os IPS FullHD -s kijelző, 13Mpx -es kamerás és 3600~4000mAh -s akkus telefont vennék a helyedben.
60~80ezer környékén kezdődnek, és akár 200 ezerig tejednek, márka és típus függően.
#2.Nem tudom,engem valahogy a iPhone 7 nem fogott meg pedig még élőben is kipróbáltam,de mondjuk a Honor 8 az egy eltalált telefon lett.
Kérdező:
Függ árkategóriától és OS-től is.
Ha te az IOS-t szereted csak akkor egyértelmű,ha az Androidot akkor nem.
Alsókategóriában nagyrészt ezek amik megbízható Brand-k:
Doogee,Xiaomi,Meizu,LeTV,Coolpad.
Nagyrészt a középkategóriát is ezek a márkák dominálják.
A felső kategória alsó részében meg már van olyan ami minden igénynek megfelel.
A csúcskategóriába meg mindig felesleges pénzt költeni hisz egy év múlva lejjebb megy az áruk és az értékűk is.(addigra meg más telefonok veszik át a helyüket)
Írj egy árat és tudok ajánlani telefont.
#3 válaszoló205: Látom nem ment át az irónia. :-D
iPhone inkább csak "Trendi" mert 3 havi fizetésbe kerül,
és lehet vele menőzni, hogy neked milyen drága márkás cuccod van.
De ne feledjük, csak a 7 -es most a trendi, az 5-6 már 2-3 éves széria,
Az iPhone 4 meg már egyenesen cikki, mint ha 90' -es évekből maradt Nike cipő. :-D
Hamar esni fog az ára,általában mint a többi Huawei-nek de csak jövőre fog leesni 140K-ra.
Amúgy ennyiért van már HTC 10 is,ami nagyon jó telefon-
#5.Átjött az irónia.
De azért elgondolkodtató hogy van valaki aki egy ilyen telefonért ott sátrazik megjelenése előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!