Sony Xperia Z5 eladása? Mennyiért?
Halihó! El szeretném adni a fent említett típusú telefonomat, viszont nem igazán vagyok biztos abban, hogy mennyi lenne a reális ár, amit még elkérhetnék érte. Nem szeretném csak úgy "kidobni", de természetesen pofátlan magas árat sem akarnék érte. *Semmi tapasztalatom nincs egyelőre a teló eladással kapcsolatosan, ezért tettem fel itt a kérdésemet, mielőtt bárki belekötne* XD
Szerintetek kb milyen áron lehetne megpróbálni eladni?
Jellemzői:
- lényegében csak ébresztésre volt használva
- egész "életében" tokban tartott
- fóliás kijelző
- független
- egy szál karcolás/sérülés sincs rajta
- kifogástalan, újszerű állapotban van, gyári tartozékokkal, saját dobozában
Előre is köszi, ha valaki tud ebben segíteni. ^^
Első: törődhetnél a magad dolgával is és ahelyett, hogy itt akadékoskodsz inkább a kérdésre válaszolnál!
Szerinted hol tegyen a fel az ember kérdéseket, ha már az erre a célra létrejött oldalon sem lehet kérdezni mert egyből megjelennek az ilyen emberek mint te és csak kötekedni tudtok...most őszintén nincs jobb dolgod?
Kérdező:
Ha ilyen jó állapotú telefonod van, szerintem nem sokkal a bolti ára alatti összeget is kérhetnél érte, persze azt mondjuk nem tudhatom, hogy milyen idős a készülék (pl 2-3 hónapos, vagy megjelenés után rögtön vetted). De eleve nincs túl rég a piacon szóval szerintem még egész jó áron is elmehet akár. De őszintén én sem vagyok nagy szakértő így összeget nem merek írni, szóval hátha jár erre még valaki aki tényleg ért is hozzá és végre ír neked valami hasznosat is.
Minden esetre sok sikert az eladáshoz.
További szép estét!
A kérdés, hogy mennyi idős és hogy van-e rajta még gari (bár ahogy nézem másfél éves a teló, uh csak van rajta még..), ill. milyen (sufni gsm-es vagy rendes.
Senkit nem érdekel, hogy mennyit és mire használtad, mert ezek ellenőrízhetetlen dolgok.
Ahogy nézem a boltban olyan 110-120 körül van újonnan, garival.
Ha még van rajta legalább fél év, akkor szerintem 90 körül eladható.
Ha nincs, vagy sufni gsm-es, akkor reálisan 75-80nál többet értelmes ember nem ad érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!