Xiaomi 1s megoldás, Fontos!?
Nagyon gyorsan merülő Xiaomi 1s telefonra megoldást keresek... :(
Már ott tartok, hogy minden nap több órát töltőn van, (nem csak este.. az alap, hogy estére töltőn pihen kikapcsolva).
Használtan vettem 1 éve, gondolom ezért adta el a tulaj is mert gyorsan merült...
Minden ki van lőve rajta (wifi, gprs, pushok,stb) semmi másra nem használom, csak telefonálásra (már Vibert-Skypeot sem, játékok letörölve) kb olyan szintüre "lebutitottam", mint egy 3310-est. Telefon+sms. De ezeket is csak szükségszerűen, ha már nagyon muszáj.
Kérdés: megéri venni bele új akksit vagy hagyjam a francba és nézzek egy új telefont?
Mert ez egyszerűen nem megoldás, hogy 25%-ról kb fél óra alatt olyan szintre ér el, hogy annyira lemerül, hogy bekapcsolni sem lehet utána 2 órán át, úgy, hogy semmit az égvilágon nem csinálok rajta, max volt egy bejövő 5 perces hívásom.
Nagyon sajnálom, mert szeretem ezt a telefont, de ennek nincs értelme így...
Valaki valami megoldást?
Köszi
Megéri kicserélni az akkut, 10 dollár körül van Hollandiából onnan hamarabb ideér, mint Kínából és vám sincs:
#1 Shipping: Does not ship to Hungary. És 22€ (6000Ft, valami gyökér átváltással, de a törvényben így van) alatt nincs ÁFA.
Kérdező: Ha amúgy elégedett vagy a telefonnal (azért nem egy mai darab), akkor Aliexpressről nyugodtan rendelj bele akksit, 2-3 hét alatt megjön.
Eredeti (nagy eséllyel): [link]
Utángyártott: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!