Xiaomi Redmi 4A Pro jó lenne nekem?
Első okostelefonom lenne. Könnyen kezelhető, megbízható telefon keresek, lehetőleg nem tepsi méretben. Alapvetően zenehallgatásra, telefonálásra, üzenetírásra használom a telefonomat, de egy hirtelen jött távkapcsolat miatt felmerült az igény, hogy nap közben is elérhető legyek videochaten (Skype, Google Hangouts) és Whatsappon. Nem beszélünk sokat, inkább az elérhetőségen van a hangsúly és azon, hogy legalább videón lássuk egymást.
Játékok egyáltalán nem érdekelnek, közösségi oldalakat alig használok, de ha a lehetőség adott lenne valószínűleg rápillantanék néha Facebookra és az e-mail fiókomra is. Magamat ismerve nem árt, ha hátlapi kamerája sem használhatatlan (de nyugi, nem várok el DSLR minőséget :).
A Xiaomi Redmi 4A Pro-t néztem ki, de abszolút nem értek az okostelefonokhoz, szóval segítsetek, ezekre a feladatokra jó lenne ő nekem? (Eustockról rendelném, Aliexpresszről lőnék hozzá képernyővédő fóliát és tokot.)
Anyagiak: első nekifutásra 40-45ezer Ft-ot lőttem be keretnek, de inkább rakok még hozzá 10-15ezer Ft-ot, minthogy rosszat vegyek.
"Xiaomi Redmi 4A Pro jó lenne nekem?"
Bárkinek jó aki nem márkabűvöletben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!