Messengeren miért látom azt egy ismerősnél, hogy csak időnként elérhető (kb. pár óránként vagy fél naponként), amikor van mobilnete?
Kérdezd meg tőlük...
Egyébként ki lehet kapcsolni az elérhetőséget az alkalmazáson belül.
Még sosem volt mobilnetem. Én wifiről használom. Nem tudtam, hogy "el lehet fogyasztani".
És mi van, ha valaki írt nektek és várna némi reakciót?
Azért mert a legtöbb telefonnál úgy van, hogyha be is van kapcsolva rajta a net (wifinél és mobilnetnél is így van), és lezárod a kijelzőt, és békén hagyod a telefont, akkor Messengeren már nem mutat elérhetőnek. Viszont ha üzenetet kapsz, akkor jelezni fog, és amint megnyitod az alkalmazást, újra megjelenik a zöld pötty, és elérhető leszel. Gondolom az akksi kímélése miatt van így.
Erre teljesen véletlenül jöttem rá a múltkor, mikor barátnőmmel nézegettükl az ő fb-ját, és akkor vettük észre, hogy engem nem mutat elérhetőnek a chat, holott a telefonomon ment a net, csak pont nem nyomkodtam. Lehet, hogy ez az ismerősöd is így van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!