Milyen telefont vegyek 60-70ezer körül?
Vernee Apollo szépen mutat, papíron. De a Note 4 nyomába sem ér. Főleg kamera terén, de bármiben jobb a Vernee-nél - feltéve ha nem az adatokat nézed, hanem azt, hogy valójában milyen használni, milyen gyors, mennyire minőségi az összeszerelése stb, stb.
A Vernee lehethogy nagyon az elején van annak hogy picit feljöjjön, míg a mérleg másik oldalán egy nagy múltú gyártó egyik elég új zászlóshajója van. Apollo Lite nekem is tetszett, de Youtuben néztem pár recenziót róla. Amire jutottam ezek alapján: nem rossz az, de nagyon nem az igazi, messze elmarad minőségben egy komolyabb gyártó zászlóshajójától. Konkrétan az egyikben az előlapi kamera zümmögő hangot ad ki indokolatlanul. Note 4-nél ilyennel nem találkozol.
"Konkrétan az egyikben az előlapi kamera zümmögő hangot ad ki indokolatlanul. Note 4-nél ilyennel nem találkozol."
Egy gyári hibás termék alapján döntöd el, hogy milyen maga a telefon?
Sziasztok koszonom nagyon hogy irtatok, ez a vernee telefon alapján találtam meg a xiaomi redmi note 3 pro-t ugy döntöttem eddig hogy veszek egy olyat, igaz láttam a note 4 is ugyan annyi a xiaomiból de csak az ips kijelző miatt választom ezt mert én ugyanis maximum fényerőn szeretem használni a telefonját amit ufye egy samoleddel nem igazán lehet es mellesleg olcsobb fém házas és újonnan veszem 65ezerért igy nem kell felnem a letiltástil ami a használt galaxy note4 esetén fenn áll vagy hogy lopott lenne vagy ilyesmi, es az akksija is nagyobb , csak azt nem tudom hogy ez a not3 pro most egy phablet végülis ? Mert remélem hogy elég nagy :D
Erről a xiaomi note 3 pro rol tudtok valami véleményt mondani ?
Esetleg egy boltot ahol nem megrendelnem kell hanem elmehetek érte a webáruház telephelyére átvenni vagy ilyesmi ?
Jó döntés a Note 3 Pro :)
(De nem tudom, honnan a legegyszerűbb hozzájutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!