SD kártya visszaformázása?
Figyelt kérdés
SD kártyámat formáztam át belső tárhelyként és utána nem birtam visszaformázni később... telefonom azt írja nem támogatott SD -kártya és ha formázni akarom hordozhatónak akkor azt írja kész de a probléma továbbra is hogy nem támogatott SD kártya... ha belső tárolónak akarom formázni kiír errort(command '13 volume partition disk: 179_64 private' failed with '400 13 command failed') és továbbra sem működik... más eszköz fel se ismeri még az SD kártya olvasó sem... telefonommal még recoveryben sem tudom formázni... valaki valami ötlet? vagy kukába vele?2017. márc. 26. 15:40
2/4 A kérdező kommentje:
Oda írtam hogy kártyaolvasó még fel sem ismeri...
2017. márc. 26. 17:14
3/4 Alex Fly válasza:
Ha a gépen Windows fut, akkor persze hogy a rendszer nem ismeri fel.
Linuxnak látnia kellene. Vagy ha ragaszkodsz a Windózerhez, akkor egy Minitool Partition Wizard, Partition Magic vagy hasonló program segítségével próbáld meg, ami nem csak a Fat és NTFS fájlrendszereket ismeri. Ha ez sem opció, akkor a lemezkezelőbe próbálkozz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Amint gép közelébe érek megpróbálkozok! Majd leírom hogy sikerült e!
2017. márc. 31. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!