Hozzáértők! Milyen telefont ajánlanátok az alábbi feltételekkel? Segítenétk egy nem hozzáértő anyukának :-)
30.000 Ft-om van most rá per pillanat. Androidost szeretnék. Most Galaxy s3-mam van, imádom. De betört a kijelző, alig látok rajta valamit. Nagyon drága megcsináltatni, annyiból már veszek újat.
Anyuka vagyok, sokat fotózom vele a fiam. És néha a kezébe is kerül, mesézni is jó lenne rajta.
A net gyors legyen, sokat használom.
Nem nagy igények, remélem tudtok segíteni.
Most megakadt a szemem a Lenovo a2020-on. De nem értek hozzá és élőben még nem is láttam, nem merem megrendelni egyelőre.
Előre is köszi a segítséget!
Egy kicsivel több a Vernee Thor, ennyiért az a legjobb hardveresen.
De a Xiaomi Redmi 4A Pro sem rossz választás, bár kicsit gyengébb.
A Xiaomi készülékeire kevesebben panaszkodnak, akár itt gyakorin is, mint a Vernee-re. Az egy dolog, hogy papírforma mit mutat...
A Vernee is elmegy telefonnak, de az összeszerelési minőségre hallottam panaszt.
Erre még nem panaszkodott senki. Eu raktárból, ingyen szállitással. 4-5 nap alatt megjön. Nincs rá se vám se áfa.
De igen, képzeld értek hozzá. Az alsó kategóriás okostelefonokkal mindig csak a baj van, akár egy év után is képesek úgy belassulni, hogy hívásnal is befagy. Ma az 1 GB RAM=alsó kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!