80000-100000 Ft között milyen okostelefont ajánlanátok ami ebben az árkategóriában kiemelkedő kamerával rendelkezik?
A képminőség az elsődleges szempont, de feltétel még a legalább 3Gb RAM és a legalább 32 Gb tárhely és lehetőleg a kijelzője FullHD-s legyen.
Jó hátlapi és előlapi kamerával rendelkezzen.
Használt LG G4.
" 3Gb RAM és a legalább 32 Gb tárhely és lehetőleg a kijelzője FullHD-s legyen"
Új készülékben, 80-ért?
Álmodj királylány...
:)
"Új készülékben, 80-ért?"
Igen.
Azt meg hogy melyik milyen kamerával rendelkezik azt meglátod ha olvasol róla teszteket.
Hát nem tudom, tényleg meg kéne nézni a kamerateszteket, mert minden jót ennyiért nem adnak egy szatyorban.
Valami mindig sántít.
A Xiaomi és Lenovo modellek még esetleg, de...
Nem, tényleg egy jó használt csúcskategóriás inkább.
1.# Én 65 ezer Ft-ert vettem 3Gb Ram-al, 32 Gb tárhellyel viszonylag erős procerrosszal, FHD-s kijelzővel telefont és annak tudatában vettem meg, hogy a kamerája elég gagyi, de most az ismerősömnek is szüksége lenne telefonra. +30K-val többet szánna rá mint én, és nem kell snapdragon 650 szintű processzor bele amilyen nekem van. Úgy gondolom, hogy ennyivel drágább készüléknél ami lassabb is, csak telik bele jelentősen jobb kamera.
Nézegettem árukeresőn én is, de nem igazán tudtam még eldönteni, hogy melyik készüléknek kiemelkedően jó a kamerája a maga kategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!