Android 5.1 en a cardboard app nekem mért nem működik?
Vegyél hozzá bluetooth-os kontrollert mert másképpen nem fog menni.
Ugyanis a telód specifikációjában a giroszkóp rovat üresen maradt.
Azzal a telefonnal te életedben nem fogsz vr-ozni. Sokak szerint a FullHD is kevés a vr-hez, ami 1920x1080, annak a telefonnak a felbontása 540x960. Ne egy 38K-s Samsunggal akarj vr-ozni. Előbb utána kellett volna nézni a vr-nak, hogy mi kell hozzá, nem egyből megvenni a cuccokat.
Ha valamit nem tudsz kérdezd meg itt, én is innen kértem tanácsokat, ennek köszönhetően egy 1GB RAM-os teló helyett 3GB RAM-os telefont tudtam venni minimális ráfizetéssel. Sokat tudnak segíteni az itteni válaszolók.
Mint írták is, giroszkóp nélkül nincs semmi.
Ha legközelebb ilyesmire akarsz beruházni, először minimum ellenőrizd a telódon, hogy a 360 fokos youtube videókban a telót forgatva körül tudsz-e nézni. Ha nem, akkor nincs giroszenzor, vagy gyárilag le van tiltva (egyes Huawei és LG "lite" verziók).
Amúgy tényleg, a VR mód iszonyat herdverigényes, izmos proci, videochip és sok ram kell. Meg méretes akku, ha nem csak tízperces játékélményre vágysz.
Innen 71 ezerért megkapod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!