Mennyiért lehetne eladni egy iphone 5s-t?
azt nem írtad, hogy mekkora tárhelye van, de nagyjából reális ez az 50-60 közötti ár(hardveraprón érdemes szétnézni, ott is ekörül árulják őket). hiába van rá garancia, ha ilyen kevés, tehát ez nem igazán ad hozzá az értékéhez. ha az ember akar venni mondjuk egy újnak hirdetett telefont, akkor érdekli, hogy érvényes-e hozzá a garancia, mert azért mégis csak legalább 1 évről van szó, meg hát van, amilyen telefonhoz 2 év is jár.
persze, ahogy az előttem szóló írja, meghirdetheted drágábban is, de vagy nem fog senki érdeklődni, vagy valaki egyből egy ilyen árat ajánl érte, ami szerinted kevés, és így ha mégis eladod neki, olyan érzésed lesz, hogy buktál rajta egy csomót.
én például pár éve az 5S-emet egy GSM boltba adtam el, és nagyon meglepődtem az áron, mert annyit ajánlottak érte, amennyi nekem a legvégső ár lett volna(talán ilyen 5ezer Ft-tal kevesebb a meghirdetett ártól). ekkor már 1 hónapja árultam, egyébként nem volt makulátlan, szóval gondolkodás nélkül beadtam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!