Lefagyott az alábbi képen látható fázisban a telefonom. Nem rootolt meg ilyesmi. Az aksit nem lehet kivenni. Yotaphone2. Van valakinek ötlete, hogy mit tegyek?
Kovács Krisztina Eri!
Ha megnézed, rákeresel a telefonra - yotaphone2 - láthatod magad is, hogy ez egy dupla kijelzős telefon. A hátlapján is van kijelző. A leírásában is úgy szerepel, hogy az akkumulátor nem eltávolítható. Nincs szétszerelési lehetőség pont a dupla kijelző miatt. Sőt, hogy még egy furcsaságot is említsek, sd kártya bővítési lehetőség sincs. Mondjuk alapból 32 GB a belső memóriája...
Visszatérve az eredeti kérésemhez, az első válaszomban már elmítettem, hogy megoldódott. Ugyan lefagyva maradt, nem tudtam semmit sem tenni, viszont a telefon új, és ennek köszönhetően nem is volt feltöltve nagyon, így lemerült, és töltőre téve már be tudtam kapcsolni. Mindenesetre köszönöm a válaszod, és hogy megpróbáltál (próbáltatok) segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!