Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet ilyen olcsó?

Hogy lehet ilyen olcsó?

Figyelt kérdés

Rátaláltam egy olyan (felső) középkategóriás telefonra, ami szinte hihetetlenül olcsónak tűnik. Egy Xiaomi Redmi 4 Prime-ról beszélek. Miért ilyen olcsó? Megbízható? És az árához mért minőségű?

Tudom, hogy a cég Kínában ismert, de itt Mo-on nem annyira, ezért is vagyok bizonytalan. Ha meg szeretném venni, szerintetek megéri?

2017. márc. 20. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Nem kártyafüggetlen, nincs rá garancia, nem európai régiós, szürkeimportos, lopott.

Mennyi az ára, ehhez képest mennyiért adják? Bolt vagy magánember? Ha bolt, milyen bolt?

2017. márc. 20. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem a Xiaomi az olcsó, a többi gyártó mobiljai a túlárazottak, az árához képest jó minőségű, a Samsung ugyanezért kétszer ennyit kérne
2017. márc. 21. 15:49
 3/5 Trevor. ***** válasza:
57%

#1 Kártyafüggetlen, van rá garancia, nemzetközi modell (B20-at nem támogatja), szürkeimportos, de nem lopott.

Kérdező: pontosan melyik oldalon nézted?

2017. márc. 21. 20:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Több külföldi oldalon is megnéztem, és mindenhol 200$ körül volt, de inkább alatta.
2017. márc. 22. 15:22
 5/5 Trevor. ***** válasza:

Igazából én is pont ezt a telefont néztem ki és tegnap meg is rendeltem erről az oldalról: [link]

Fekete előlappal (szürke hátlap), áfamentes szállítással együtt kb. 52000Ft-ba került, ami tényleg nem sok. Garanciáztatás nem tudom hogy működik, mondjuk nálam egyből BL nyitás+root lesz, tehát oda a gari :D.

2017. márc. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!