Hogy lehet ilyen olcsó?
Rátaláltam egy olyan (felső) középkategóriás telefonra, ami szinte hihetetlenül olcsónak tűnik. Egy Xiaomi Redmi 4 Prime-ról beszélek. Miért ilyen olcsó? Megbízható? És az árához mért minőségű?
Tudom, hogy a cég Kínában ismert, de itt Mo-on nem annyira, ezért is vagyok bizonytalan. Ha meg szeretném venni, szerintetek megéri?
Nem kártyafüggetlen, nincs rá garancia, nem európai régiós, szürkeimportos, lopott.
Mennyi az ára, ehhez képest mennyiért adják? Bolt vagy magánember? Ha bolt, milyen bolt?
#1 Kártyafüggetlen, van rá garancia, nemzetközi modell (B20-at nem támogatja), szürkeimportos, de nem lopott.
Kérdező: pontosan melyik oldalon nézted?
Igazából én is pont ezt a telefont néztem ki és tegnap meg is rendeltem erről az oldalról: [link]
Fekete előlappal (szürke hátlap), áfamentes szállítással együtt kb. 52000Ft-ba került, ami tényleg nem sok. Garanciáztatás nem tudom hogy működik, mondjuk nálam egyből BL nyitás+root lesz, tehát oda a gari :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!