Működik-e a Londonban vásárolt készülékem itthon?
Sziasztok!
Pár napja lett vásárolva egy iPhone 7-es készülék Londonban a Vodafone-nál, részletre.
Azt szeretném kérdezni, van-e rá lehetőség, hogy én ezt a telefont Magyarországon használjam?
Lehet-e függetleníteni, vagy az itthoni Vodafone-nál használni?
Vagy milyen lehetőség van rá?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Átmenetileg használnád itthon? Mert szerintem roamingba még lehet olcsóbban jössz ki, mintha itthoni kártyát raknál bele..
Egyébként tuti nem fogja neked a voda függetleníteni amíg le nem jár a részlet, ha meg sufniba viszed bukod a garit nagy eséllyel.
Egyébként itthoni vodafone-os simet tudtommal nem fog elfogadni.
Nem fogja elfogadni.
Tudtommal a hűség ideje alatt is függetlenítenek a szolgáltatók, csak még drágább, mint hűség lejárta után.
Itt Magyarországon ha jól tudom akkor a Voda függetlenít a legolcsóbban. Pontos árat nem tudok mondani, érdeklődj az ingyenes ügyfélszolgálatuknál: [link]
Egyébként GSM-ben is "tudnak" függetleníteni, csak az jogilag a törvénybe ütközik, ilyen drága készüléknél meg főleg nem ajánlott.
Köszi mindenkinek!
Már csak imádkozom, hogy úgy is függetlenítsék hogy részletre vásároltam! :)
De sose fogom megérteni hogy minek ilyet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!