Szamlatartozas most mit tegyek?
Sziasztok!!
Most kaptam a telekomtol számlát,de a múlt havi számla még nem érkezett meg hozzám többször telefonaltam a telekomhoz ahol mindig azt mondták hogy kiküldték a számlát de a postán azt mondták hogy oda sem érkezett még
Ez a mostani számla kedden jár le
Akkor most lekorlatoznak a múlt havi számla miatt mert ugye a két számla osszecsuszik
Mert még ha hétfőn megmondják mennyit kell fizetni akkor is én egyszerre nem tudom kifizetni ráadásul 20e fellettiek a szamlaim mert hogy ezzel melozok
Ha hétfőn felhívom őket akkor még belefér hogy halasztást kérjék??
"Ha hétfőn felhívom őket akkor még belefér hogy halasztást kérjék??"
Fizetéssel kapcsolatos ügyintézéshez vedd a fáradtságot és ballagj be személyesen valahová. Esetleg vigyél pénzt is magaddal, mert ha kell, akkor a régebbi számlát be tudod fizetni rögtön.
Ezt egyébként sohasem tudtam megérteni, tudod hogy használod, tudod hogy fizetni kell érte. Mi az hogy nem tudod kifizetni? Hogy nem jött csekk?
És? Mindig ugyanarra a számlaszámra fizetsz, az összeg más. És ahogyan előttem is írták, ezen kívül online is el lehet intézni, illetve személyesen is, valamint átutalással.
Szóval neked nem a csekkel van a problémád, hanem a hozzáállásoddal. Kevesebbet kellene mobilozni, vagy nagyobb fizetési hajlandóságot mutatni. Ha pl. céges melóhoz kell, fizettesd meg a számlát, de ha nem gazdaságos telefonálással pénzt keresni, próbálj valami jövedelmezőbbet.
Köszönöm a válaszokat!!
Bemenni nem tudok mert a legközelebbi T pont 80kmre van és a munkahelyemen nem fognak elengedni
Kedves utolsó valószínűleg kiküldték csak a postán hagyták el tavaly az adó papírokkal tettek ugyan ezt sajnos
Elmondom en hogy fizetek szamlat.
Pittyen az okostelefon, hogy emailem jott a Telekomtol. Kiallitottak a szamlat, csatolva ott van az emailben. (Ha ragaszkodsz a papirhoz, kinyomtatod ezt, ugyanugy nez ki mint amit kikuldenenek)
Aztan megnyitok egy alkalmazast amivel egy jelszo megadasaval 2 masodperc alatt befizetem a bankkartyamrol a szamlat. Es ennyi. 2017 van, nem indokolt a postaval, sorban allassal, papirokkal kinlodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!