Mit gondoltok, jó ötlet telefont netről rendelni, sokkal olcsóbban mint az üzletekben?
attól függ milyen oldalról van szó, és milyen készülékről!
Én pl rendeltem már netről telót,jófogásról is, de rendes bolt webjéről is és még egyszer sem vertek át :)
Én kb. egy éve vettem rá magam a "netes" rendelésekre. Nem mondok sokat, de simán spórolt a család már 300 eFt-ot a netes rendeléseknek köszönhetően. (Egész családnak új telefon, számítógép felújítás, új cuccok)
Egy netes 40e Ft-os telefon kb. a szolgáltatós 80-90e Ft-os kategóriával versenyzik. A 60e Ft-os kategória(netes), meg a szolgáltatós 120e Ft-os kategóriával.
Legjobb példa erre a Xiaomi.
Ugyanúgy megkapom az egy éves garanciámat, és mégis 60e Ft-ért veszek olyan telefont, ami kártyafüggetlen, és tudásban a dupláját éri.
Bár én "külföldi" oldalról nem rendelek. Eléggé macerás már ott a garancia.
első kommentelő vagyok.
nyugodtan rendelhetsz, csak a külföldi oldalakat kerüld, mint pl: aliexpress, és társai, ezek se szoktak átverni, de ha netalántán valami probléma adódik a készülékkel, nagyon nehéz a garanciáztatása.. :)
( ezt még azért írtam le neked, mert az első kommentbe elfelejtettem részletesen ezt le írni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!