Mit gondolsz a T-mobilról? Másnak is problémája van velük?
nekem csak pozitiv tapasztalatom van velük
5 éve van náluk előfizetésem,sosem számláztak szerintem többet
sőt,vagy 3 éve miután mobilnetes telot vettem részletre,és nem tudtam fizetni,az ügyfélszolgálatos addig telefonálgatott,mig kaptam haladékot ugy hogy rendezni tudtam,nem kapcsolták le csak a kimenőt,nem fizettetek kötbért...azóta is ez az előfizum van meg
7-8 éve vagyok a t-mobile-nál (bár akkor még westel volt) és soha semmilyen gondom nem volt velük. 4 éve vagyok előfizetéses. Mindig jól számláztak, korrektek voltak.
Kicsit kifejthetnéd jobban, hogy milyen nem valós számlát állítottak ki.
Nagyon ritkán, de előfordul hogy hibáznak. Volt már téves számlám, egy telefonomba került (az is ingyen) és kijavították.
Minden esetben segítőkészek ha problémám van.
09:07, az előtted lévő vagyok, nekem is egy telefonomba került az első számlareklamációm 2 órás telefonba, a második csak 1,5 órába....:D
igaz az első komolyabb nem számlával kapcsolatos reklamációm 5db 1/2-2 órás telefonomba került (ebből 4 anyóséknál, egy a sarki betört ablakú telefonfülkében volt +1 °C-ban és 2 órás volt....az 5 reklamáció nekem egy ingyen vonalátrakást hozott (amit később más címszó alatt megpróbáltak visszaszerezni) ill. kb 6 ügyintéző egyszerűen a pofámba hazudott....a szerződésbontás emlegetése a T szerződésszegése miatt, hatott ;)
Engem kur_vára irritál, amikor küldenek random időpontokban reklám SMS-t, meg amikor átmegyek ausztriába, akkor is romaingos szarságot. Az még csak hagyján,
DE VELEM FIZETTETEIK MEG AZ SMS ÁRÁT!!!!!!
ma 11:00:
Az sms fogadás nem kerül pénzbe, valamit nagyon benéztél.
Nekem kb. 1 évig még westel, azóta t-mobilos telefonom volt, alapvetően se rosszat se jót nem tudtam róla elmondani, amíg egyszer egy kedvezmény miatt vodafone-os kártyát is vettem és 2 telefont használtam 1 évgi. Azóta tudom hogy a t-mobil milyen jó, a vodafone-hoz képest, ami csak parasztvakítás, a szolgáltatás minősége kritikán aluli, meg a szolgáltató hozzáállása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!