Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok ihponra 7 plusra...

Hogyan tudok ihponra 7 plusra iTunesen keresztül sorozat részt/felirattal, zenét szinkronizálni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy mivel nem pofonegyszerű, ezért szinte senki nem használja, alap csengőhang van az emberek 90% -nak. De én nem szeretném. Nem igaz h valaki nem tudja hogyan működik? Netről láttam zene vágásról képet, de ne. Valaki aki ért hozzá, csináljon már képet, hogy számítógép mappából hogy szinkronizálja itunessra a videót és azt tovább telefonra. Előre is köszönöm.
2017. márc. 15. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

"sorozat részt/felirattal"

Pl. Tedd fel a VLC-t, majd iTunesban a VLC-vel szinkronizáld a videókat és a feliratokat -- a felirat neve ugyanaz legyen, mint a videóé. A készüléken a VLC-ben fogod lejátszani.

Zenék, csengőhangok feltételére kb. csillió YouTube-videó és egyéb leírás van, nézz utána. Ha valahol elakadsz, szólj.

2017. márc. 16. 00:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi,most nem vagyok Pc kozelben, vlc rajta van a phonon,de ott elakadok h itunessban h tudok a vlc-t elhozni es geprol ratenni a videkokat?
2017. márc. 16. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Kösd rá a telefont a PC-re, nyisd meg az iTunest és kattints a telefonra.

Bal oldalon menj az alkalmazásokra, és görgess le, hogy látsszon a Fájlmegosztás rész. Ott keresd meg a VLC-t és add hozzá a fájlokat.

Ezután szinkronizáld a telefont.

2017. márc. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!