Megéri a Huawei P8 lite?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy 2017-ben, hosszútávra (2-3 vagy 4 év is) megéri-e a Huawei P8 Lite nevű telefon.
Még szóba jöhet: Sony Xperia E5
Amik számomra fontosak:
-Fényképezés
-Testreszabhatóság: Témák
-1/2 nap akkumlátor idő
-Egy, két játék
-Alap alkalmazások
-Gyorsaság
Ennyit tudtam összeszedni! :)
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
Két Sony volt eddig családban, mind2 katasztrófa volt.
A hosszútáv az 4+ év szokott inkább mobilok esetén lenni, a 2 év totál átlagos..
Mivel két éves telórol beszélünk ezért nehéz válaszolni, egy sima P8 vagy P9 lite-tal jobban járnál, de ha erre van keret azt mondom, hogy egy 2 évet még biztos kifog bírni.
Köszönöm válaszotokat!
Szerintem nekem megfelelő lesz, sokan azt mondják, hogy jó! :) Eddig Samsungaim voltak, mindegyiknek volt hibája!
Mégegyszer köszönöm!
Már megvan a Huawei P8 Lite, nagyon szuper!
Köszönöm a segítséget! :)
Szia!
Bocsi, hogy ilyen későn írok, csak egy ideje nem jöttem fel.
Hát tulajdonképpen jó.
Viszont, nekem 6 naposan úgy befagyott, hogy csak lemerülés után tudtam használni. Egy idő múlva megint ez történt.
Igazából ezt a Huawei Magyarország Facebook üzenetben is kérdeztem, hogy mi lehet. Viszont, mikor másodszorra majdnem megtörtént a múlt eset, nem állítottam le a rendszer ui-t, hanem várakoztattam. Másnap megint írtam rájuk,s kérdeztem, hogy megéri-e újratelepíteni. Azt mondták, hogy csináljam meg, adataimat pedig mentsem le.
Most pedig jó minden. :)
Bár tegnap befagyott, de mikor bekapcsoljuk a wifit, érdemes várni, amíg jönnek az értesítések, nehogy befaggyon. ;)
Bár nem tudom, lehet, hogy az SD (micro) vel van baja, mert nem Class 10-es.
Az akkumlátorról:
Nem egy combos aksi, az biztos. Nekem kibírja az 1, esetleg 1,4 napot. Én a Facebookot letöröltem, mert az nagyban meríti. Ha esetleg éjszaka nem vársz hívást, a telefon pedig nincs töltőn, akkor ajánlom a Repülő üzemmódot!
Nekem telenor függő, ezért nincs rá 6.0 frissítés, de nagyon remélem, hogy lesz.
Maga a telefon szép, annyi, hogy mivel Samsung-ról váltottam, ezért másabb, de meg lehet szokni.
A billentyűzetet is kicsit másabb.
Remélem segítettem!
abflc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!