Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Galaxy S5-ös telefon...

A Samsung Galaxy S5-ös telefonom ma vízbe esett. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kb 5 másodpercet volt vízben, mert gyorsan kikaptam. Rögtön szétszedtem, kivetem az aksit, s szárazra töröltem, még csak nedves sem maradt. A telót is odatettem száradni, bekapcsolni bekapcsolt, hangok is hallatszanak, hallatszik a hívás, stb, de a képernyője nem megy. Most rizsbe tettem. Van esély arra, hogy "felébred a kómából"?
2017. márc. 15. 13:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
Az elméletileg vízálló telefon
2017. márc. 15. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
A bekapcs nem segített
2017. márc. 15. 14:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen...elméletileg az...tudom,hogy a bekapcsolás nem segített,de mostmár mindegy...most rizsbe tettem és várok...voltunk szerelőnél is,de azt hittem megcsapom..elkezdett nekem pofázni,hogy be van törve a képernyője,holott direkt üvegfóliát vettem rá,hogy az törjön be,ha leesik,s ne a képernyő. Miután levette a telefonról,egyből be is fogta a száját. Majd elkezdi,hogy zárlatos. Nos a kérdésem,hogy ha zárlatos lenne,akkor abszolút nem kellene menjen,nem? Mert ha hívtak akkor csörgött,az smst jelezte,stb. A képernyő menthető esetleg egy cserével?
2017. márc. 15. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha zárlatos volna, akkor igen, nem kéne bekapcsolnia sem.

Egyébként ha minden ajtó be volt csukva az "aktuskor", akkor egyáltalán nem kéne baja legyen.

IP 67 tanúsítványt kapott, összefoglalva 1 méter mélységig, 30 percen keresztül használható.

Igen, van olyan, hogy beázik, még gyerekcipőben járt ez a téma anno, de 5 másodperc édeskevés, erősen kétlem hogy baja lesz.

Ha ezek ellenére is aggódsz, 1 nap elég lesz neki a rizsben.

2017. márc. 15. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyébként én nem költenék egy kijelzőt már rá, nem ér annyit maga a készülék.
2017. márc. 15. 15:22
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ami itt be van karikázva,s fehér,az nekem piros..azt mondta az a szerelő,hogy ez jelzi,hogy beázott..

2017. márc. 15. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, azt az jelzi.
2017. márc. 15. 20:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Szia akkor még van esély a kiszáradás ára??
2017. márc. 16. 04:56
 9/11 A kérdező kommentje:
*S akkor van esély a kiszáradására?
2017. márc. 16. 11:45
 10/11 George1971 válasza:

ki kell venni a vízből.. :-P

A telefont ha lehet szét kell nyitni.. szerezz egy szaráz pelenkát, vágd ketté.. szórd a tartalmát egy papírtörlőbe.. ezzel együtt a telefont tedd egy nylon zacskóba.. lehetőleg élsimítós zárhatósba.. napra vele.. vagy radiátor közelébe.. !!! kis idő alatt a pelus nedvszívó magja megköti a nedvességet...... De csak ha az kipárolog ! Hogy ÜVEGFÓLIA.. az parasztvakítás !!! Ennyi erővel ragassz magadra fóliát és motorozz.. ejtőernyőzz bátran XD NINCS OLYAN HOGY NEM TÖRIK ÖSSZE... SARKA MEGÜTŐDIK BUMM .. és CSAK ÚGY ROPOG,MIKOR TÖRIK ! Karc ellen véd másra nem való.... De karc ellen a kijelzők már a Galaxy Ace óta védettek.. (GorillaGlass)

2017. márc. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!