Megvegyem a Honor 8-at, vagy inkább Huawei P9? Nagyon törékeny a Honor?
Figyelt kérdés
Telefonvásárlásban gondolkodom, nagyon tetszik a Honor 8, de az egyetlen dolog ami elbizonytalanít, hogy olvastam pár helyen hogy nagyon törékeny. Alapból nem venném a P9-et, mert a Honorról jobb véleményeket olvastam és kinézetre is jobban tetszik, de ha tényleg nagyon csúszós és törékeny, az egy halálos kombináció és kizáró ok számomra. Továbbá olvastam, hogy a kijelzője sem olyan szívós, mint a P9-nek, de arról találtam tesztvideót, ahol a pasas 1 méterről ejtette le és össze-vissza tört a kijelző.
Üvegfóliával, hátlapvédő fóliával ez valamennyire javítható? Van valakinek tapasztalata? Ha már törik, mennyibe kerül megcsináltatni? (szerencsére az utóbbi még velem nem fordult elő)
2017. márc. 15. 07:53
1/8 Trevor. válasza:
Használj tokot és nem fog csúszni.
2/8 anonim válasza:
Nekem honor 8am van, hozzá való tokkal használom, így nincs ilyen gond. Szerintem minden ilyen telefont érdemes tokban tartani. Nem tudom mennyibe kerül megcsináltatni, de egy darabig azért garis, szóval...
3/8 anonim válasza:
Egyszer hajoltam le valamiért, és a belső zsebemből kicsúszott a Honor 8-am a kőpadlóra szintén kb. 1 méterről védőtok nélkül, és semmi komoly baja nem lett. Csak a sarkáról jött le a festék. A kijelzőjén landolt, véletlenül kicsit bele is rúgtam ahogy léptem, de nem lett rajta karc. Azóta inkább tokban tartom, bár van rajta biztosítás.
4/8 anonim válasza:
Teljes mértékben javítható! De sajnos üveg fólia és hátlap védő fólia vagy tok kötelező rá mert ezek nélkül életveszély :) nekem egy sima 1000fts átlátszó tok és egy 1500as üveg fólia van rajta és már vagy 10x leejtettem, eldobtam, ráfeküdtem stb. Nagyon jók kis teló viszont a helyedben p9 et vennék mert csak picit drágább de jobb a kamerája fém hézas ami miatt nem kell tok és a honorról mindenki az hiszi, hogy valami no name szar telefon (ha nem számít mások véleménye akkor nem lényeg:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem is a p9et válaszd. Arra van 3! év garancia és az első 3 hónapban ingyen cserélik a kijelzőt ha összetöröd.
7/8 anonim válasza:
Védőtokot, fóliát a P9-hez is érdemes használni, mert ha leejted az is eltörhet, összekarcolódhat. Az tény, hogy a Honor 8-nak csúszik a hátlapja, viszont nagyon jól néz ki, kár eltakarni.
8/8 anonim válasza:
#7: Ezért kell átlátszó szilikon tok, hogy megőrizze esztétikai előnyét a többi telefonnal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!