Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom lementeni egyik...

Hogyan tudom lementeni egyik windowsból a másikba a dokumentumokat?

Figyelt kérdés

Egyszercsak kiírta a gép hogy lejárt a licensz, és nem indult be, ezért újratelepítettem, de nem formáztam, mert sok fontos adat volt rajta. Ugyan arra a paticióra telepítettem, mint a régi. A régi wondows mappáját töröltem helyhiány miatt, de a régi dokumentumjaimat nem tudom lementeni. A régi le volt kódolva, most csak a rendszergazda jelszó van. Próbáltam már a régi felhasználónévvel, és jelszóval, a mostanival, a mostani rendszergazdával, próbáltam csökkentett módban, de egyiket sem fogadta el, a file hozzáféréshez totalcommenderben. Sajátgépbe még ennyit sem ajánl fel, hanem csak kiírja, hogy hozzáférés letiltva.

Nagyon fontos adataim vannak ott. Légyszi segítsetek!

Előre is köszi!

2010. máj. 10. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát a lehető legrosszabb dolgot csináltad... ha újra telepítesz mindig formázd le a régit mer az amúgy is szar windóznak úgy már sok lesz és meggajdul.

DVD-re se tudod kiírni? Win7-en van áttelepítő olyankor ki lehet választani, hogy mit szeretnél lementeni és azt lementi egy másik partícióra vagy DVD-re.

Na viszont én azt csinálnám, hogy feltennék gyorsba egy linuxot és azzal lementeni a dokumentumaidat. Az hamar megvan. Utána format és mehet a win.

Másik.

Ha lejár a licensz szólj Win7-en van aktiválóm, XP-re nincs de keresek, mert régen nekem is azzal lett jogtiszta, szóval ahhoz is van. És soha ne rakd fel a Windows Geniue-t az vizsgálja meg, hogy eredeti-e a windóz.

2010. máj. 10. 22:37
 2/5 bp1985 ***** válasza:
1. Windowst, és dokumentumot 1 partícióra nem rakunk. 2. Rossz helyen van a kérdésed. 3. Ha nem lett formatálva, hogy raktad ujra a windows-t? 4. Milyen Windowsról beszélünk, aminek lejárt a licence? 5. Ha 7, akkor max 2 óránként ujraindul, de csak az rc, vagy ha nem írtál be serial-t. 6. Próbáld meg másik gépbe berakni, és onnan lementeni. 7. Csinálj egy tükröt, leformázod, és visszaszeded. 8. Elviszed szakemberhez, és visszaszerzi neked. 9. Vagy eredeti, vagy normális tört windows-t használj, és nem lesz ilyened.
2010. máj. 10. 22:42
 3/5 bp1985 ***** válasza:
Látom, itt xp-hez nem tud a másik válaszoló kódot, adok én. D36RK-QDFFD-BTWWY-BT7KK-43MGM De annak nem tud lejárni a licence. Erős a gyanúm, hogy 30 napos 7-ed van. Ez az xp kód jó, hidd el, melóba összes gép ezzel ment.
2010. máj. 10. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Bocsánatot kérek, tényleg rossz heyre tettem a kérdést, em figyeltem, és autómatikusan abba a témába tette amibe leutóbb raktam. Windows XP a régi is, me a mostani is. Mindegyik ugyan arról a lemezről lett telepítve. Nekem fent volt az a widows gunie, agy mi, és megköszönte, hogy az eredeti windowst választottam (habár nem az). Azt írtam, hogy azért nem formáztam, mert nem akartam elveszteni a sok fontos dokumentumomat,amit most nem tudok lementeni, de akkor sem tudtam, mert nem indult be a windows csak a szöveg jelent meg, hogy lejárt a licensz, és még pármillió bla-bla!A win7hez nem elég erős a gépem. Valószínűleg akkor a linux lesz! Live Ubuntu-val le tudnám menteni?

Mégegyszer öszi a válaszokat!

2010. máj. 11. 08:48
 5/5 bp1985 ***** válasza:
Hát igen. De hogy járt le a licenced az xp-nél? Ezt nem értem, ne haragudj:) Pedig már pár száz xp-vel találkoztam munkám során. Vagy pedig valami nem jó kóddal tedded fel, ami kiírta, hogy hamis a windowsod. Amit fentebb írtam kódot, használd nyugodtan. Live Linuxot berakod a gépbbe. Telepíteni sem kell. Miután elindul, szépen átmásolgatod a dolgokat másik hdd-re, vagy partícióra. Remélem fog menni. Ha nem, akkor írj, akár privátot is.
2010. máj. 11. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!