Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyenkor is kérnek mobilelőleg...

Ilyenkor is kérnek mobilelőleget szerintetek?

Figyelt kérdés
Vasárnap rendeltem egy Lenovo k6-készüléket aminek a havi díja 4600-forint lesz kb és a megrendeléskor mindenhol 0 ft szerepelt kiszállítás stb.Nos olvastam a neten hogy kérnek mobilegyenleget az új előfizetőktől de én már 1 éve és 6 hónapja igénybe veszem az otthoni szolgáltatásaikat de még nem vagyok aranykártyás szóval ilyenkor is elkérik vagy figyelembe veszik hogy mennyi ideje vagyok ott? Előre is köszi mindenkinek.

2017. márc. 13. 23:09
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt nem lehet előre tudni,nekem egyszer kértek ilyet,de sok szempont van,ami alapján ez kiderül.Előtte úgyis értesítenek.
2017. márc. 14. 06:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod ment a zöld pacsi és remélem hívnak.
2017. márc. 14. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!