Alcatel Pop C1 halottnak vélem. De lehet nem?
Ha a számítógép érzékeli ha rádugod adatkábellel,akkor valószínűleg még menthető a dolog. sajnos ezek a csúcskészülékek szeretnek időnként "elszállni". Amire szükséged van az a SPflashtool program,néhány driver,illetve a készülékednek megfelelő rom.
A flesselés menete itt van részletesen leírva: [link]
Az akku alatt ott a készüléket típusszáma (4015x vagy 4015d vagy valami hasonló),ez alapján keress romot hozzá. Viszont érdemes odafigyelni hogy lehetőleg magyar honlapról szerezd be pl prohardver,mivel az mtk procival szerelt alkatelek szeretnek átállni arra a hálózatra amely ország romját felrakod. Például annó én orosz romot tettem pop c1-re amiben nem volt magyar nyelv sem,ráadásul utána már csak orosz kártyát fogadott el a teló. Tehát mindenképp egy magyar szolgáltatós romot keress! Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!