Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel Pop C1 halottnak...

Alcatel Pop C1 halottnak vélem. De lehet nem?

Figyelt kérdés
Üdv adott a telefon Alcatel pop c1, a tegnapi nap folyamán töltőre csatlakoztatás előtt újra szerettem volna indítani az eszközt. Az újra indítás után már nem kapcsolt be sötét maradt a képernyő, a töltőre dugva csak a visszajelző led világít hogy kap áramot de semmit nem jelez mást nem reagál a bekapcsoló gombra se stb. Beletettem egy másik akkumlátort azzal sem működött, a kölcsön akkumlátor gazda készüléke (Alcatel pop D1) pedig nem kapcsolt be a Pop c1 akkujával! Mi lehet a probléma, végleg kuka?
2017. márc. 12. 11:15
 1/5 Lájsz ***** válasza:

Ha a számítógép érzékeli ha rádugod adatkábellel,akkor valószínűleg még menthető a dolog. sajnos ezek a csúcskészülékek szeretnek időnként "elszállni". Amire szükséged van az a SPflashtool program,néhány driver,illetve a készülékednek megfelelő rom.

A flesselés menete itt van részletesen leírva: [link]

Az akku alatt ott a készüléket típusszáma (4015x vagy 4015d vagy valami hasonló),ez alapján keress romot hozzá. Viszont érdemes odafigyelni hogy lehetőleg magyar honlapról szerezd be pl prohardver,mivel az mtk procival szerelt alkatelek szeretnek átállni arra a hálózatra amely ország romját felrakod. Például annó én orosz romot tettem pop c1-re amiben nem volt magyar nyelv sem,ráadásul utána már csak orosz kártyát fogadott el a teló. Tehát mindenképp egy magyar szolgáltatós romot keress! Remélem segítettem! :)

2017. márc. 12. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:
számítógépre dugva csak azt a hangot hallom mintha lehúznék egy usb eszközt a gépről
2017. márc. 12. 18:01
 3/5 Lájsz ***** válasza:
Van kommunikáció,tehát menthető. Olvasgasd a belinkelt oldalt,mindent leírnak részletesen,illetve itt egy másik is: [link] Ha valahol elakadsz szólj és segítek.
2017. márc. 13. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
azt írja a flashtool hogy target storage nand amit meg rá akar tölteni az emmc és nemjó így a scatter :/
2017. márc. 13. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:
2017. márc. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!