Hogyan lehet videókat és zenéket másolni iPhone-ra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, világ életben Androidos voltam, így a zenék és videók memóriakártyára másolása volt a "módszerem". Ezidáig. Merthogy vettem egy iPhone 5S-t. És gondban vagyok vele. Arra már kezdek rájönni, hogy iTunes-szal kellene, de mi a pontos menete? Egyáltalán milyen formátumokat kezel az iPhone? mp4 jó neki? Kell valahova regisztrálni hogy felmásolhassam a tartalmakat? Letölteni Apple oldalról nem akarok semmit, vagy egy csomó MP4 videóm és MP3 zeném, ezeket nézném és hallgatnám.
Előre is nagyon köszi!
2017. márc. 11. 15:54
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig eljutottam. iTunest letöltöttem, telefont rádugtam a gépre, de kér mindenféle jogosultsághoz engedélyt meg bankkártyaszámot. Hát azt én annyira nem szeretné megadni.. enélkül nem megy?
2017. márc. 11. 16:12
3/4 crudy válasza:
Nem kell megadnod semmit. Megynitod az itunest es ha a telo csatlakoztatva van akkor bal felul latnod kell egy pici telefont. Arra ramesz es jobb alul meg szinkronizalas. Mindent ratesz amit te feltoltottel az itunesba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Próbálkozom.. :)
2017. márc. 11. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!