Samsung Galaxy J5-öm vízbe esett, nem tudok screenshotolni. Mit tegyek?
Helló!
Ugyan ilyen telom van. Nekem is vizet ért,csak szólók ha garanciális ha nem buktad!
Majd szép sorba megadja magát a teljes készülék,és viheted szolgáltatóhoz vagy Samsung szervizbe! De el kell hogy keserítselek. Én a fogyasztó védőt is felkerestem.
1 év garancia van a telefonra (de ezt nem csinálják meg gariba) 1 év szavatosság van rá ( önköltséges a javítása)
Ha elviszed szervizbe és széjjel szedik ugyan úgy kapod vissza mivel oxidációs nyomokat fog kimutatni.
Nekem pl jelen esetben alul minden meghalt,és 31.000ft-ot kéne fizetnem h megcsinálják.
2015.dec.22-én vásároltam elvileg (én így tudtam 2 év gari a xy szolgáltatónál +1 év mivel regisztráltam a telom a Samsungnál gyártói garancia). DE ezt nem fogják neked megcsinálni ingyen,sőt rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!