Mi baja lehet a telefonomnak? Magától törlődtek alkalmazások, sokszor lefagy, többi lent.
"Sd kártyára tettem át valamikor mostanában és nem tudom visszarakni a telefon memóriájába"
Valószínűleg odavan a memóriakártya, ezért tűnnek el az alkalmazások (szerintem fájlok is eltűnnek, hibás videókat csinál a telefon, ha a kártyára mentesz).
Próbáld meg formázni a memóriakártyát (miután minden fontos fájlt elmentettél róla).
Az alkalmazásokat újra tudod telepíteni, elvileg a megszerzett pontok és stb. sem vesznek el.
Az aksi merülésének akár lehet ehhez is köze, először a kártyát tedd rendbe/cseréld ki, aztán meglátod, hogy mi a helyzet. De annyit helyből megtehetsz, hogy tárhelytisztítást csinálsz rendszeresen a telefonon, a háttérben futó alkalmazások közül a fölöslegeseket kilövöd, ha nem kellenek, wifit és kékfogat csak akkor kapcsolod be, amikor tényleg kellenek és ilyesmi.
Viszont típust nem írtál.
Köszönöm a gyors választ, valószínűleg igazad lesz, mert néha a videóimat sem tudom lejátszani, illetve egyszer előfordult már (a régebbi telefonomon), hogy minden előzmény nélkül törlődött az SD-kártya teljes tartalma, képekkel, zenékkel együtt. Megpróbálom a formázást, ha nem megy akkor szerzek egy új kártyát, aztán remélhetőleg megoldódik a dolog. Hamarosan leírom, hátha másnak is lesz ilyen problémája. :D
Típust valóban elfelejtettem, Samsung Galaxy J3 (2016) -ról van szó. Még egyszer köszönöm szépen a választ, remélem sikerrel járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!