Miert mondjak sokan hogy az androidos telefonok jobbak a windowsosoknal?
Több a lehetőség.
Pl. te bemész az egyik cukrászdába, ahol csak krémes van meg piskóta tekercs, aztán egy másikba ahol minden, legközelebb hova mész majd?
igenytol fugg.
atlagembernek atlagos celokra teljesen jok a windowsos telefonok is.
Az alacsony piaci részesedése miatt sok népszerű alkalmazást csak IOS-re és Androidra portolnak, Windows Phone változata nincs.
2015 végi cikk felsorol párat, azóta lehet hogy változott.
Fél éve Shazam se volt azt hiszem, valamint különféle menetrend-alkalmazások és egyebek sincsenek annyira Windows Phone-re.
Én csak alkalmazások tekintetében tudok nyilatkozni, mert ismerősöm aki ezt használja ilyeneket tapasztal, egyébként nem tudom hogy jobbak-e.
Viber hibásan működik rajta, és nem jön hozzá új frissítés, bár ez lehet készülékfüggő...
Windows Phone-os ismerősnek ha írok üzenetet Viber-en, sose írja hogy kézbesítve vagy "látta" és gyakran megszakad a kapcsolat, üzeneteket nem kapja meg...
Hozzátenném, hogy amelyik app létezik Windowsra is, arra a célra Android alatt több alternatíva is létezik. Vagy több esetről hallottam, amikor egy app Win portja jóval kevesebbet tud illetve elavultabb, mint az elterjedtebb oprencereken futó verziók.
Szóval kevesebb, gyengébb minőségű alkalmazással kell beérniük a Windows usereknek, ráadásul majdnem olyan szinten a Microsofthoz vannak kötve, mint az iPhone-használók az Apple-hoz. Szemben az Androiddal, ami egy nyílt rendszer, szabványos megoldásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!