Hogyan lehet letiltani (blokkolni) egy telefonszámot Huawei Y625 telefonon?
Figyelt kérdés
Már napok óta hívogat egy szám és nagyon zavar. Hogyan lehet letiltani?2017. márc. 7. 18:28
1/8 TR75 válasza:
Ha a hívásra koppintasz, a beállításokban kell lennie egy zaklatásszűrő menüpontnak, abban be lehet állítani a telefonszámot.
Létrehozhatsz feketelistát, az abban megadott számokról érkező hívásokat vagy/és üzeneteket a telefon nem fogadja.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azonban nálam semmilyen beállítás nincs - kivéve a névjegyek között, de ott csak a nevek elrendezését lehet beállítani. Ha szerkeztem a névjegyet, ott sincs semmi hasonló, csak különböző csoportokhoz lehet hozzáadni (pl. család, munkahely, stb.), ill. nevet lehet módosítani, stb. De a tiltásnak nyoma sincs. :(
2017. márc. 7. 20:48
3/8 TR75 válasza:
Oké, akkor a Telefonkezelő ikonra koppintasz, és akkor ott a menüpontok közt lesz a zaklatásszűrő.
4/8 anonim válasza:
Nem minden telefonon van zaklatasszuro.
A regebbi buta telefonjaimon mindig volt tilto,v feketelista....
Viszont lehet letolteni ilyen alkalmazast telefonra.
5/8 TR75 válasza:
Huaweiben elvileg van. A G620s-ben van, az Y625 elvileg a testvére, tehát jó eséllyel van benne.
De valóban, ha nincs, akkor feketelistának kellene lennie benne. Ha ez sincs, akkor tényleg valami app a playről.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd később mégegyszer átnézem, hátha én nem vettem észre valamit, de egyelőre csak letöltöttem egy appot. :)
2017. márc. 8. 13:28
7/8 anonim válasza:
Az én Huawei mobilomon az SMS-eknel talaltam meg a feketelistat.
8/8 anonim válasza:
Nagyon köszönöm Chony, Huawei P8 lite mobilom van és én is csak az sms-eknél találtam meg a fekete listát, itt lehet a hívásokat is tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!