Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet letiltani (blokko...

Hogyan lehet letiltani (blokkolni) egy telefonszámot Huawei Y625 telefonon?

Figyelt kérdés
Már napok óta hívogat egy szám és nagyon zavar. Hogyan lehet letiltani?

2017. márc. 7. 18:28
 1/8 TR75 ***** válasza:

Ha a hívásra koppintasz, a beállításokban kell lennie egy zaklatásszűrő menüpontnak, abban be lehet állítani a telefonszámot.

Létrehozhatsz feketelistát, az abban megadott számokról érkező hívásokat vagy/és üzeneteket a telefon nem fogadja.

2017. márc. 7. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azonban nálam semmilyen beállítás nincs - kivéve a névjegyek között, de ott csak a nevek elrendezését lehet beállítani. Ha szerkeztem a névjegyet, ott sincs semmi hasonló, csak különböző csoportokhoz lehet hozzáadni (pl. család, munkahely, stb.), ill. nevet lehet módosítani, stb. De a tiltásnak nyoma sincs. :(
2017. márc. 7. 20:48
 3/8 TR75 ***** válasza:
Oké, akkor a Telefonkezelő ikonra koppintasz, és akkor ott a menüpontok közt lesz a zaklatásszűrő.
2017. márc. 7. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem minden telefonon van zaklatasszuro.

A regebbi buta telefonjaimon mindig volt tilto,v feketelista....

Viszont lehet letolteni ilyen alkalmazast telefonra.

2017. márc. 7. 23:23
 5/8 TR75 ***** válasza:

Huaweiben elvileg van. A G620s-ben van, az Y625 elvileg a testvére, tehát jó eséllyel van benne.

De valóban, ha nincs, akkor feketelistának kellene lennie benne. Ha ez sincs, akkor tényleg valami app a playről.

2017. márc. 8. 04:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd később mégegyszer átnézem, hátha én nem vettem észre valamit, de egyelőre csak letöltöttem egy appot. :)
2017. márc. 8. 13:28
 7/8 anonim válasza:
Az én Huawei mobilomon az SMS-eknel talaltam meg a feketelistat.
2017. okt. 12. 18:56
 8/8 anonim válasza:
Nagyon köszönöm Chony, Huawei P8 lite mobilom van és én is csak az sms-eknél találtam meg a fekete listát, itt lehet a hívásokat is tiltani.
2018. ápr. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!