Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone mennyi idő múlva...

Vodafone mennyi idő múlva tiltja le a telefonomat ha nem fizetem a számlát?

Figyelt kérdés
Hirtelen jött költözés miatt vegetálnom kell, a mobilszámla az utolsó dolog amit be tudnék fizetni. Sajnos csak május végére kerülök olyan helyzetbe, hogy minden újra normális legyen...

2017. márc. 7. 04:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban jársz ha a szolgáltatóval beszéled meg ezt az egész helyzetet.
2017. márc. 7. 04:34
 2/5 anonim ***** válasza:

1270

Ha ezt hívod még pénzedbe se kerül.

2017. márc. 7. 07:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
kérdezz rá, de szerintem 2 vagy 3 hónap szokott lenni. 1x vagy 2x figyelmeztetnek, hogy tartozásod van, utána tiltják.
2017. márc. 7. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a vodafone-nal, hogy van-e lehetőség a fizetés elhalasztására, részletfizetésre vagy hasonlóra.
2017. márc. 7. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 30 nap után egyirányúsítják a forgalmat, azaz csak téged lehet hívni, te nem tudsz.

60 nap után pedig teljesen kikapcsolják.

Miután rendezted minden lejárt tartozásod vissza lehet kapcsoltatni, mert a szerződést még ilyenkor sem mondják fel.

Persze később azt is megteszik majd, ha továbbra sem fizetsz.

Valószínűleg egy idő után követeléskezelő céget is beiktatnak, hogy próbálja behajtani rajtad, aminek a díját is neked kell állnod.

Illetve amíg ők leveleznek veled az a költség is felszámításra kerül, a késedelmi díjak mellett.

2017. márc. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!