Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4-el lehet valamit...

Lewike kérdése:

IPhone 4-el lehet valamit kezdeni 2017-ben?

Figyelt kérdés
Csak ios 7.1.2 -ig támogatott. Arra pedig nem lehet alkalmazást telepíteni. Ezt ki lehet küszöbölni valahogy, vagy teljesen használhatatlan ?!

#elavulás #használhatóság #iphone.iphone4.ios7.1.2
2017. márc. 5. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha vadiúj akkor igen. De így, hogy már régi nem igazán. Használtan már 25-30 ezért lehet venni. Én is azt tudom javasolni, hogy inkább vegyél egy új, normális telefont.
2017. márc. 5. 18:32
 12/14 Trevor. ***** válasza:
Az a 25-30 inkább 10-15.
2017. márc. 5. 18:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Ne essék félreértés, nem szeretnék venni. Vagyis igen, csak nem 4-t. A keresgélés közben viszont nagyon sokat láttam, és olyan 20e körül. 20ből viszonylag tűrhető androidos telefont lehet venni, ami még "normálisan" is használható. A feeling nem az igazi, ha a böngészőbe kell beírd a facebook-ot :D

Csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy tényleg annyira presztízs dolog, hogy egy telefont, ami nagyon-nagyon-nagyon elavult, miért adnak tulajdonképpen irreális áron :D

Lassan ugyanez lesz a helyzet a 4s-el is, de ott még magasabbak az árak ..

2017. márc. 5. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:

mert megveszik :D persze nyilván itt érvényesül legjobban, hogy csak az alma miatt veszik meg.

hú, mennyi embert láttam már tükörben pózolni 4-4S-el mostanában...:D

van egy "énekes" srác...annak is 4 van, de mellette van ám neki 6S is, csak azt nem használja...:D

egyébként már a böngészőből facebook-ozás sem jó megoldás, mert üzenetet nem enged küldeni, ahhoz is a messenger-be irányítana...:D

2017. márc. 7. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!