IPhone 4-el lehet valamit kezdeni 2017-ben?
Ne essék félreértés, nem szeretnék venni. Vagyis igen, csak nem 4-t. A keresgélés közben viszont nagyon sokat láttam, és olyan 20e körül. 20ből viszonylag tűrhető androidos telefont lehet venni, ami még "normálisan" is használható. A feeling nem az igazi, ha a böngészőbe kell beírd a facebook-ot :D
Csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy tényleg annyira presztízs dolog, hogy egy telefont, ami nagyon-nagyon-nagyon elavult, miért adnak tulajdonképpen irreális áron :D
Lassan ugyanez lesz a helyzet a 4s-el is, de ott még magasabbak az árak ..
mert megveszik :D persze nyilván itt érvényesül legjobban, hogy csak az alma miatt veszik meg.
hú, mennyi embert láttam már tükörben pózolni 4-4S-el mostanában...:D
van egy "énekes" srác...annak is 4 van, de mellette van ám neki 6S is, csak azt nem használja...:D
egyébként már a böngészőből facebook-ozás sem jó megoldás, mert üzenetet nem enged küldeni, ahhoz is a messenger-be irányítana...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!