Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményeteket a Huawei...

Nyarierik123 kérdése:

Mi a véleményeteket a Huawei p8 telefonról?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen telefonom van de egyszerűen utálom!

Miután megvettem egy hónappal később zöld foltok jelentek meg a képernyőn, néhány héttel később a micro USB csatlakozó ment tönkre(nehezen érintkezik), utána a kamerának az autofókusza halt meg...stb.

Azóta fél év telt el, még mindig használom, de már annyi baja van hogy meg sem tudom számolni.

Biztos azt hiszitek hogy én egyszerűen nem tudok vigyázni rá, pedig ez előtt évekig Samsung galaxy s4-em volt és az mindig tökéletesen működött

Nektek mi a véleményeteket a Huawei-ről?

Nekem az hogy kínai sz*r!

Eddig ez volt a legrosszabb telefon ami valaha a kezemben volt!!

2017. márc. 4. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én másfél éve vettem, azóta semmilyen problémám nem volt vele, egyszer sem laggolt/lassult be, minden játék fut rajta, Android 6.0 szerintem a kamerája is egész tűrhető, eddig csak tárhellyel volt gondom.
2017. márc. 17. 18:08
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem is a rendszerével van bajom hanem a hardverrel, főleg azzal van bajom hogy gyenge anyagokból van összerakva, már egy hete egy LG G2 mini-t használok, mert a Huawei szervizben van, és jobban bírja azt ha leesik, ha ráfekszem éjjel.

(Egyébként a Huawei-nek azért ment tönkre a kijelzője, mert eddig minden éjjel ráfeküdtem)

2017. márc. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!