Mi van, ha letiltják?
lehet, de nem sokra mész vele. az eladó garantálhatja, na de ha mégis megtörténik, akkor maximum mehetnél vele bíróságra, és küzdeni az igazadért, majd végül az sem biztos, hogy megtérül a károd.
az a legbiztosabb, ha kártyafüggetlent veszel, és meggyőződsz arról is, hogy nem marad belépve az iCloud fiókjában az előző tulaj.
ha ez megvan, akkor gyakorlatilag nulla az esélye, hogy letiltják.
Irass vele adasvetelit amibe beleiratod vele, hogy nem tilthatja le a telefont. Ha ezek utan megis letiltja mar legalabb bizonyitekod van amivel a rendorseghez mehetsz.
Ami meg fontos, hogy kerd el az IMEI-szamat, nezd meg, h nem lopott-e (vannak erre oldalak, ha azt mutatja, hogy be van jelentkezve akkor gyanus, hogy le fogjak tiltani a telefont), ha lehet elotted allitsa vissza gyarira, mondjuk beulve pl egy kavezoba egy laptoppal. Ha ki tud jelentkezni (amihez kell az apple id jelszo), es vissza tudja allitani a telefont akkor nincs mitol felned. En az enyemet ugy vettem, hogy leellonoriztem az IMEI-t, visszaallittam vele es elotte allittotam be a sajatom, a meglepetesek elkeulese vegett. Ennek mar fel eve, azota sincs semmi gond. :)
A függő készülékek mobilszolgáltatón keresztül kerülnek értékesítésre, főként részletre. Ha a paraszt nem fizeti a részletet, akkor jön a tiltás.
A függetlent egyben fizetik, vagy max áruhitelre, ezért nincs tiltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!