Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményed az új Nokia...

DarthPlagueis kérdése:

Mi a véleményed az új Nokia 3310-ről?

Figyelt kérdés
Tervezed, hogy veszel egyet? Igen? Nem? Miért? :)

2017. márc. 2. 21:31
 1/5 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Első gondolatom az volt, hogy mennyire ronda, és kiábrándító, mert szerintem az eredeti 3310 sokkal szebb volt. Mostanra azt mondom, hogy olyan kis bájosan csúnya telefon, tulajdonképpen már majdhogynem tetszik :D

Megvenni viszont nem fogom, poénnak jó, de igazából a mai világban teljesen feleslegesnek tartanám az Oneplusom mellett.

2017. márc. 2. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csalódás, mert semmi köze a régihez, se kinézetben, gagyi szines játéktelefon kb. ,se a felhasználói "élményben" nem olyan,a gagyin kinéző műanyaggal szerintem még a strababírósága sem a "legendás" (legalábbis a mémek szintjén biztosan nem :D)

Haszbálhatósága így is megkérdőjelezhető, akkor már érdemesebb lett volna eredetibe kiadni, legfeljebb úgy színes kijelzővel, hogy átállítható fekete fehér módra. Mert így nincs meg a nosztalgia hatás hogy jelenkori dizájnt kapott.

Venni amúgysem vennék mondjuk mert nem tudnám mire használni.

2017. márc. 2. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont erre számítottam. Nem tervezek venni, mert okostelefon mellett nincs rá szükségem és nokia fan se vagyok.
2017. márc. 2. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tervezem a megvételét.

1. Okostelefon párti vagyok. Butatelefont már egy ideje nem használok és nem érzem a hiányát.

2. Van egy pár hasznos újítás a mostani verzióban (pl. micro-USB port, vaku), de van ami pont nem tetszik nekem (a kinézete, illetve nem egy dolog korlátozva van [pl. Bluetooth, microSD, adatkapcsolat] vagy csak arra jó, hogy a gyártó kipipálja, mit tettek még bele [pl kamera]).

3. Nosztalgiára kár építeni, még így sem jó, új telefonnak... hát arra sem.

2017. márc. 3. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne eredeti 3310 akkor biztosan megvenném, mert nekem nem kell okostelefon
2017. ápr. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!