Mi a véleményed az új Nokia 3310-ről?
Első gondolatom az volt, hogy mennyire ronda, és kiábrándító, mert szerintem az eredeti 3310 sokkal szebb volt. Mostanra azt mondom, hogy olyan kis bájosan csúnya telefon, tulajdonképpen már majdhogynem tetszik :D
Megvenni viszont nem fogom, poénnak jó, de igazából a mai világban teljesen feleslegesnek tartanám az Oneplusom mellett.
Nekem csalódás, mert semmi köze a régihez, se kinézetben, gagyi szines játéktelefon kb. ,se a felhasználói "élményben" nem olyan,a gagyin kinéző műanyaggal szerintem még a strababírósága sem a "legendás" (legalábbis a mémek szintjén biztosan nem :D)
Haszbálhatósága így is megkérdőjelezhető, akkor már érdemesebb lett volna eredetibe kiadni, legfeljebb úgy színes kijelzővel, hogy átállítható fekete fehér módra. Mert így nincs meg a nosztalgia hatás hogy jelenkori dizájnt kapott.
Venni amúgysem vennék mondjuk mert nem tudnám mire használni.
Én sem tervezem a megvételét.
1. Okostelefon párti vagyok. Butatelefont már egy ideje nem használok és nem érzem a hiányát.
2. Van egy pár hasznos újítás a mostani verzióban (pl. micro-USB port, vaku), de van ami pont nem tetszik nekem (a kinézete, illetve nem egy dolog korlátozva van [pl. Bluetooth, microSD, adatkapcsolat] vagy csak arra jó, hogy a gyártó kipipálja, mit tettek még bele [pl kamera]).
3. Nosztalgiára kár építeni, még így sem jó, új telefonnak... hát arra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!