Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon váltás előtt állok,...

Telefon váltás előtt állok, szerintetek?

Figyelt kérdés
Lg g3-am van és régóta szeretnék Iphone 6s-t, de minden második mai fiatalnak azvan a kezében, és így elgondolkodtam ,hogy nem állok be a sorba , érdemes inkább megvárnom a g6-ot?
2017. márc. 1. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2017. márc. 1. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Miért a trendnek megfelelően akarsz telefont választani?

Akkor vegyél inkább siemens a40-et, haver.. olyan a környezetedben, sőt, még a városban is csak neked lesz egyedül.

És nem is kerül 300e ft-ba.

2017. márc. 1. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
lemaradtál egy kört, ifon 7 most a divat
2017. márc. 1. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
esetleg várd meg a g7-et
2017. márc. 1. 12:22
 5/6 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nekem G4 van, most, hogy jön a váltás ideje, én is a G6-tal szemezek. Elég jónak tűnik és végre ez is vízálló.

De most meg bejelentették, hogy jön a V30 is. Közben kijött a Huawei P10Plus. Meg rebesgetnek egy új Nokia csúcsmodellről is.

Úgyhogy még morfondírozok.

Jó minőségű androidhoz szokott ember egy almás mobillal meg van halva, ezért bennem az fel sem merült.

2017. márc. 1. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

"Jó minőségű androidhoz szokott"

Na megint fogtunk valakit aki nulla szoftver témában.

2017. márc. 2. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!