Samsung Galaxy S7-et vagy Iphone 7-et vegyek?
Erre mindegyik jó. Amelyik OS-t jobban szereted, azt válaszd.
Tartsd szem előtt, hogy az iPhone 7-en nincs fülhallgatócsatlakoző, tehát vagy a hozzá adott adaptert tudod használni, vagy bluetoot-fülhallgatőkat.
Ezt nehéz megmondani. Az S7 és az Iphone hardvere is erős. Kijelzője is mindkettőnek jó. Az S7 teljesen jó képeket készít, de az Iphone 7 az egyik legjobb kamerával rendelkező telefon jelenleg elérhető telefonok közül. Talán kevesebb a vírus az Iphone 7 -re, de szerintem ez Androidon sem jelent nagy kockázatot. Az S7 akksija nagyon jól bírja, az Iphone 7 ről nem tudok mit mondani azt nem tapasztaltam.
Ez szubjektív vélemény, de árérték arányban érdemesebbnek látom az S7 -et választani. Szerintem a következő 2-3 évben még megfogja állni a helyét.
Mindkettő nagyon jó, gyors, megbízható. Azt vedd, amelyik tetszik. És nem 2-3 évet fognak kibírni, hanem 4-5-öt. Egy Custom ROM-mal az Androidos még picit tovább, de az iPhoneval sem lesz gond. Az iPhone a legtöbb esetben egy hajszálnyival gyorsabb, de nem mindenben. Szóval sebességre is hasonlók. (Az S7 esetében lehúzhatod a felbontást QHD-ről FHD-re, így könnyebb dolga van a hardvernek kisebb felbontásban futtatni az alkalmazásokat. Megnéznék egy sebesség-tesztet így is...). És az S7 tárhelye bővíthető.
Ami döntő tényező lehet, hogy a kijelzője és az üzemideje a Samsungnak jobb, és olcsóbb is picit. Kamera terén szerintem ugyanott vannak, és ami még a Samsungnak az előnye az én szememben, hogy több eszközzel kompatibilis, mint a konkurens, egyszerűbb zenéket letölteni, stb. Ha én állnék a választás előtt, magamnak az S7-et venném. Számomra sokoldalúbbnak tűnik.
Ezzel nem akarom lemondani az iPhone 7-est, elvégre az egyik legjobb készülék a piacon. És nekem is tetszik, valamiért nem érzem úgy, hogy sokoldalúbb lenne egy S7-esnél. Ez csak az én véleményem.
Ha valaki anyázás nélkül leírna egy jó, ésszerű érvelést az iPhone mellett, hogy miért jobb, mivel tud többet, szivesen olvasnám, tényleg szeretném megismerni a másik tábor szemszögét.
Üdv.
S7
Az iPhone 7s TALÁN jobb lesz mint az S7.. talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!