Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használt telefont leellenőrizt...

Használt telefont leellenőriztetni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ha én most veszek egy használt telót netről, másfél éves, nincs rajta garancia, megtudom valahol nézetni hogy van e vmi baja? Most ha postán jönne, tehát messzebbről venném, azt úgy meglehet oldani h az a vki akitől veszem beadja megnézetni, és esetleg tud róla mutatni vmi papírt? Vagy hogy megy ez.. Csak azért mert ha én megvenném, és utánna nézetném meg, már nem érne sokat, ugyanis ha még rossz is a pénzt nem kapnám vissza. Tehát addig kellene kideríteni h van e baja(mert félek gari nélkül megvenni:S) amíg nem vettem meg... (akitől venném az elmondása szerint semmibaj, csupán unja.)
2010. máj. 9. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Honnan vennéd? Vatera, Teszvesz?
2010. máj. 10. 11:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem ilyen helyről. Keresgéltem hirdetéseket a neten, és ott sztem elég korrekt, minden tartozék, képeket láttam róla sokat, külső baja nincs, személyesen venném át Budapesten
2010. máj. 10. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!