Iphone 7,7 plus tulajdonosok, melyik zavar benneteket a legjobban/mit hiányoltok a legjobban a készüléketekből?
A kérdésem elsősorban a fenti modellek tulajdonosaihoz szól, de persze szívesen veszem egyéb típusú iphone-okkal rendelkező válaszadók visszajelzéseit! :) Tehát az alábbiaka közül melyik zavar benneteket a legjobban? A kérdés nem feltétlenül panaszkodásra irányul,olyan válaszoknak is örülök,ahol a tulajdonos alapvetően szereti a terméket,csak hiányol valamit a készülékéből.
- Akkuidő
- Jack-aljzat hiánya
- egyéb (ha igen, mi/mik?)
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Szóval haladjunk sorban:
Akkuidő:
Az akkuidő engem egyáltalán nem zavar számomra bőven elég és kitart 2 napig is rendes használat mellett (tegát kétnaponta este töltöm)
Jack:
A jack csatlakozó egyáltalán nem tud érdekelni mert eddig sem használtam mivel hogy egy jó ideje csak Bluetoothos Füleseket használok(Beats Studio) cserébe viszont szebb és erősebb hangja lett (Stereó dual)
Egyéb: Egyedűl talán a Változatlan Dizájn zavar, de az orvosolva lesz valőszínűleg idén.
Nekem egyéb problémáim nincsenek.
Készülékem:
iPhone 7+ Matt Fekete 256GB
Az akkuidő nekem maximálisan megfelel, én kb 3-4 naponta töltöm. :)
A jack aljzat eleinte fura volt, hogy nem tartozéka a készüléknek, de hamar megszoktam és ma már egyáltalán nem okoz gondot. Néha a saját fülesét használom (amikor sikerül valami csoda folytán a fülembe erőszakolni XD) néha meg az átalakítóval egyéb fülest. Minden esetre valóban eszméletlen hangzást biztosít ez a kis husi. *u*
Szóval nekem lényegében abszolút semmi problémám nincs ezzel a telefonnal, mondjuk én még igazából eléggé újonc "almásnak" számítok, mivel december óta erősítem a iPhone tulajdonosok táborát, de az első perctől imádom és egyáltalán nem bántam meg, hogy váltottam a 'droidról'. ;) Számomra nincs kifogásolható dolog.
A telóm egyébként egy 32gb-os rosegold 7+. ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!