Samsung Galaxy J5 mobilnal hol allitom be hogy jelezzen led-del ha uzenet, vagy nem fogadott hivas van?
Figyelt kérdés
Sehogy sem talalom, pedig mar neten is utananeztem tobb helyen, de ahogy irjak nekem ugy sem sikerul. Es ahogy neztem nem vagyok egyedul ezzel a problemaval. Valakinek sikerult esetleg beallitani?2017. febr. 25. 00:12
11/13 anonim válasza:
amit t lámpának nézel az a közelség érzékelő és fényérzékelő szenzor, azokban egyáltalán nincs lámpa
12/13 anonim válasza:
"Megjegyzem, nem egy helyen olvastam, hogy valakinek be lehet allitani ezen a mobilon valakinek nem."
Megjegyzem, így terjednek a városi legendák.
Ha még mindig nem sikerült megérteni azt, hogy nincs mit bekapcsolni rajta, akkor sajnos többet nem tehetünk az ügy érdekében.
Az ismerősödében sincs állapotjelző led.
Amiről olvastál, az hasonló mellébeszélés lehet.
A kamera ledet használják ilyen célra, vagy a kijelzőt, ott megjelenítve egy színes kört.
13/13 A kérdező kommentje:
Mivel konkretan egy mobilos forumon olvastam hozzaszolasokban, hogy valaki ugyanazzal a modszerrel amit videon egy itteni mobilszolgaltato (kulfoldon elunk) szakembere mutatott, be tudta allitani, van aki meg nem, igy egyaltalan nem varosi legenda. De mindegy is, hagyjuk a temat, meg van oldva maskeppen mar. Koszonom a normalis es erdemleges valaszokat. Tovabbi szep hetet.
2017. febr. 27. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!