Milyen jó, NEM érintőképernyős telefont tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy telefont, viszont nem érintőképernyőset, mert azt hallottam hogy sok lefagy, és nem annyira szeretik. Leginkább Nokia, és Samsung mobilok között vacilálok, néztem a Pannon oldalán is, de ottis a legtöbb új érintős, már csak olyanok lesznek??..2010. máj. 9. 14:15
1/7 anonim 

válasza:

Nokia N95 8GB,N96,Nokia E52,E51,Nokia xm 5630,5730, most ennyi jutott eszembe:)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :) megnézegetem őket
2010. máj. 9. 14:21
3/7 anonim 

válasza:

Nokia 6300 tök jó teló :)
Ha lány vagy, akkor a Nokia 7373 is szóba jöhet :D
4/7 anonim 

válasza:

Nekem egy Samsung Reclaim-om van. Nagyon szeretem és meglepően bírja a zúzódást. Azért is választottam, mert öko telefon. Lebomblik egy év alatt mert kukorica celulózból készült ha már kiszolgálta az idejét.
5/7 A kérdező kommentje:
azta, de durva, még nem is hallottam ilyenről, de mégnéztem, és tökjól néz ki, meg minden:D köszi mindnekinek a tanácsot, most dönthetek h melyik legyen:D
2010. máj. 9. 17:36
6/7 anonim 

válasza:

Majd írd meg végül is milyet vettél :)
7/7 A kérdező kommentje:
Samsung Reclaim mellett vacilálok, nagyon megtetszett :D szerintem ilyet fogok venni :)
2010. máj. 16. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!