Alexandra020 kérdése:
Iphone SE, vagy valami egészen mást?
Figyelt kérdés
Kifejtem: Új telefont szeretnék venni. Jelenleg egy LG G3 D855-öm van, már másfél éve. Most szervízben van (nem tölt, kikapcsol), de javítás után szeretnék túladni rajta, amíg lehet. Amúgy egy baromi jó telefon, imádom, hogy olyan nagy és gyönyörű kijelzője van,(5,5 hüvelykes, 534 ppi felbontású Quad HD), 13 MPx-es kamera, gyors, mutatós, stb... egyszóval csak dícsérni tudom a mostani meghülyülést kivéve. De mint mondtam, amíg még lehet, pénzt csinálnék belőle, és valami mást vennék, ami hasonló tulajdonságokkal bír, max. 120,000 ft-ért. Nekem fontos a nagy kijelző, és a legalább 13 MPx-es kamera. Ötletem nincs mire cseréljem, mert részletre veszem a telenornál, ahol nincs sok választék ebben a kategóriában. Az első ami még megfelelne (talán), az Iphone SE... nem vagyok egy Iphone-fan, többféle telóm volt már, (Sony, LG) végülis nekem mindegy is milyen márka, ha azt tudja, ami nekem megfelel. Viszont ennek jóval kissebb, 4 hüvelykes kijelzője van, ami szerintem elég kicsi egy 5,5-ös után. Nagyon sokat használom a telefonom mindenre, gép helyett is, ezért (is) fontos a nagy kijelző, de nem tudom, hogy ezen mennyire élvezhetőek a filmek, játékok pl... Az még oké, hogy a kamera 12 MPx, az előlapi pedig nincs 2 MPx. Tetszene is, nem azért kellene, hogy "jaj Iphone", sőt, eddig mindig leszóltam, de be kell látnom, valamit mégiscsak tudhat,amire szükségem van. Ami még szóba jöhetne, mind 120 felett van (bár még annyira alaposan nem néztem körül). Tudnátok nekem ötletekkel szolgálni, illetve véleményekkel, ha valakinek Iphone SE van?2017. febr. 23. 19:18
1/6 anonim válasza:
Én jelenleg iphone 6 plust használok, de inkább azt mondanám, hogy nézz másfele, csak a kijelző méret különbség miatt. Mondjuk ez személyes vélemény, de szerintem a 4" nagyon kicsi, meg főleg a felbontása 640x1136 pixel 326 ppi.
Én a helyedben egy kicsit hozzátennék és oneplus 3T vennék.
2/6 Zselé6 válasza:
Honor 8 / Huawei p9 / Samsung galaxy a5
3/6 anonim válasza:
Jó telefon a SE, de úgy tűnik, neked nem lenne megfelelő a kis kijelző miatt. Szóval vagy egy nagyobb kijelzős iPhone, vagy ha inkább androidosat szeretnél, akkor az (Z5 vagy hasonló).
4/6 anonim válasza:
Én is LG G3-ról váltottam SE-re. A kisebb kijelzőt megszokod egy hét alatt és utána kb. minden kategóriákkal jobb. Nekem az volt a legnagyobb félelmem, hogy nem tudom ugyanarra használni az iphone-t, mint az androidos telefont, de nincs probléma. Pedig játékon kívül szinte mindenre használom, amire telefont lehet. Legutoljára pl. flac zenét szerettem volna hallgatni, ami elvileg lehetetlen ios-en, de ezt is tök egyszerűen meg lehetett oldani a vox-szal. Szóval én az SE-re szavazok.
5/6 anonim válasza:
Az SE elég kicsi lehet egy 5,5-ös telefon után, bár kérdés, h nagy kezed/hosszú ujjaid vannak-e vagy csak szimplán a nagy telefonokat részesíted előnyben?! Amúgy a 6s+ 5,5-ös ha jól emlékszem és ugyanazt tudja (talán picivel többet), mint az SE (ha maradunk iPhone fronton).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hasznosak voltak. Utána is néztem a javaslataitoknak, kettő közt vacillálok. Honor 8 vagy Samsung Galaxy A5 2017. Mindegyikhez más-más tulajdonságok miatt húzok. Mobilarénán utánaolvasva icipicit jobbnak tűnik a Honor 8. Pl. A Honornak "csak" 12 Mpxes a kamerája van, a Samsungnak 16Mpx-es elől és hátul is, de viszont nincs optikai képstabilizátor. Bár nem tudom ez mennyire befolyásolja, ennyire már nem értek hozzá, csak ahogy olvastam, az alapján próbálok dönteni. Valaki segítsen :)
2017. febr. 28. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!