Sony xperia m4 aqua lassulás?
Mostanában nagyon belassult az xperia m4 aquám. Van rajta még szabad hely, szoval nem az a gond, hogy foglalják a helyet az alkalmazások.
A futó alkalmazásokat is be szoktam zárni, és más próbáltam sok tisztító programot, újraindítást, gyorsítótártörlést, mindent, de olyan lassú még mindig.
Mit lehetne tenni a telefon ujratelepítésén kivül?
"csak az alsókategóriás vackok."
Az m4 aqua középkategóriás.
Értem, köszi.
Az a helyzet, hogy előtte windows-phoneom volt, az tényleg megbizhatóbb volt, de az alkalmazások elég silányak rá.
Ios-t akartam, de az meg annyira túl van árazva, hogy nincs rá pénzem.
Így maradt az android:(
Aha, értem.
Köszi a választ!
Megoldódott a gond, ahogy letöröltem a facebook messengert.
Mostmár egyáltalán nem lassul
Szia, a Sony M4 aqua procija még viccnek is rossz, sajnos nagyon-nagyon alap 8 magos, azaz Octa-core (4x1.5 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53).
Egy jó alap mondjuk Snapdragon 810 ami 4x2GHz és 4x 1,5GHz, amelyek nem érzik meg a messengert(Antutu 65000 pont és több).
És ahogy írják az "iPhone fanok", ez nem az Android redszer hibája, csak ez az olcsó telefoné, példának:
Sony M4 Aqua 8 mag: Antutu 32495 pont
Sony Z2 ami csak 4 de jó magok, gyorsabb frekvenciával(4x 2,3GHz): 58000 pont
És Sony Z2 pedig 2014-es telefon ami nem mai. No most te egy M4 Aquával verekszel 2017-ben ami még 2014-ben is gyengének számított és ezért lemondod az androidokat... Vegyél legalább 170000 pontot elérő procival aminek olyan ereje van mint a mai iPhonenak és nem lesz gondod a "Messengerrel" és semmivel az ég világon.
Amúgy a leggagyibb telefonokra a "Messenger Lite"-t találták ki ami elmegy a tiéden is gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!