Eközött a két telefon között mi a különbség?
Mert nekem úgy tűnik, hogy mindkettő egyforma, mindkettő samsung j5 2016, csak az egyik 13 ezerrel olcsóbb. A képük az különböző, az látszik, de hogy ha rákeresek google képkeresővel az olcsóbbnak a képére, ott is mást ad ki. Szóval most akkor mi van?
Ez ugyanaz csak a színe más, itt a kép is egy j5 2016. Miért nem tudják normálisan megcsinálni a honlapot, vagy egyértelműen odaírni h 2016...
A3 2016 mennyivel jobb?
Írok neked jobbat:
Miért akarsz Samsungot?
Mielőtt bárki rám támadna, Samsung márka-hű és rajongó voltam.
Az a baj, hogy "neves" gyártótól akarsz egy gyenge középkategóriás készüléket vásárolni.
Ennek az a buktatója, hogy ezeket a készülékeket már megkapod 25000Ft-ért, csak nem az van ráírva, hogy Samsung, hanem Huawei vagy Xiaomi, de sok ismert nevet felsorolhatnék.
Ha szeretnél egy jól működő készüléket, és kb ennyi pénzt szánsz rá, akkor a két felsorolt gyártótól néznék helyedben készüléket.
Én Samsung Notet 3-at cseréltem egy Xiaomi mi5 Pro-ra, és áldom a napot amikor ezt megtettem!
Azért nem írtam "ismeretlen" kínai vackokat.
Mint már írtam, pont ugyan így gondoltam én is ahogyan te.
Kölöknek vettem a Xiaomi Mi5 pro-t, kipróbáltam, és beleszerettem! A kölök pedig örülve fogadta a a Note 3-at. Ha belegondolok mennyi problémám volt a samsungokkal használat során, hülyének érzem magam, hogy miért ragaszkodtam ennyire ehhez a márkához.
Azért, hogy egy kicsit segítsek a döntésedben, én nem valószínű, hogy ismersz, de 15 éve foglalkozom ezekkel a kütyükkel, szervizelem, fejlesztem őket, akár egyedi romokkal is.
Csak próbáltam neked rávilágítani, hogy egy kínai készülék vásárlása rögös út lehet de megéri, és a két felsorolt gyártónak van itthoni képviselete is.
Az a lényeg, hogy nekem az az utolsó tippem, hogy az olcsóbbik J5 az a 2015-ös. Sajnos, a specifikációk terén a bolt nyugodtan mondhatja azt, hogy az adatok tájékoztató jellegűek. Ez magyarázhatja az olcsóbb árat, igyekeznek tőle megszabadulni, nem is a legkorrektebb módon, mivel a 2016-os némileg javított kiadás, szóval mélyen hallgatnak arról, hogy ez-az javítva van benne (az is lehet, hogy nem is érdekli őket, vagy nem is tudnak róla).
Ez az végső tippem.
#15-ös voltam, és bocsánat, hogy a lényegre nem feleltem.
Mindkét készülék egy és ugyan az, de...
az (FN) jelzés azt jelenti, hogy a készülék EU-s, nem rendelkezi hivatalos magyar garanciával.
Ez esetben az üzlet lesz a szervizpontod és nem a Samsung Magyarország.
a (DS) jelölés pedig gondolom egyértelmű, Dual SIM, mert ennek van single SIM verziója is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!