Te melyik messenger verziót használod?
nekem elegem lett a "napom"-ból és az állandó ugrálásból, ezért a 90-es verzió van fent
esetleg amúgy melyik az a verzió amelyikben a "napom"-on kívül a többi egyéb cucc benne van, és a legjobban működik? (nekem most ezzel nincs bajom, csak érdekel hogy valaki tud-e jobbat)
71.0.0.10.65
Én is rühellem a "napom" funkciós szart. De most jött face appra is elvileg az új frissítés, az is undorító. Szerencse h lite-ot használok.
Szintén legfrissebbet, de gondolkozom rajta, hogy felrakok egy korábbi verziót, mert nem igaz, hogy ha bárkinek el akarok küldeni egy képet, egyből beteríti a kijelzőt, hogy "adjam hozzá a napomhoz". NEM, rohadtul nem akarom megosztani életem minden másodpercét nyilvánosan, kösz.
Egyre undorítóbb ez az egész... Ha a csoporttársaim nem azon tartanák a kapcsolatot és osztanának meg minden (hasznos) dolgot, nem is lennék FB-ra regisztrálva. Így is egyetlen funkciója, hogy a csoportbeszélgetést heti 2-3x elolvasom, és ennyi.
Én a 80.as verziójut használom, nincs nap funkció és tökéletesen müködik ^^
Google-ben keresetek rá régebbi messenger apk-kra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!