Hogy lehet a Onedrive-ot kikapcsolni telefonon?
Figyelt kérdés
Nem.akarom h mentse a képeket.most jelzett h megtelt pedig én be sem állítottam hogy mentsen. Beléptem es kijelentkeztem. Ez elég lesz így? (Samsung galaxy s6)2017. febr. 18. 20:41
1/2 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy ott fennlegyenek a képeid, akkor be kell lépned a OneDrive-ba (gépen böngészőben) és kitörölni őket.
Ha egyébként másra szoktad használni de képek mentésére nem akarod, akkor elég azt kikapcsolni a telefonos app beállításaiban.
Ha egyáltalán nem szoktad használni, akkor az appot törölheted is a telefonról. Ha később mégis kell, újra le tudod tölteni a Play Store-ból.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. febr. 19. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!