Nektek melyik jön be jobban, az érintős, nyomó gombos, vagy érintő gombos telefon?
*nyomó gombos telefon pl: iphone 6s, éritő gomb iphone 7, érintős gondolom egyértelmű*
Most ugye mindegyik telefongyártó cég arra megy, hogy a nyomó gombot kiölje a telefonból, nekem ez nem tetszik...
Nektek melyik tetszik?
Mindenesetre az i7-ben lévő tényleg jó érzetet kelt.
Amúgy meg szerintem jobb az érintő felület, főleg hogy amúgy is 90%-ban a képernyőt tapickoljuk. És valahogy biztosabbnak érzem, a sima gombok "kikopnak" egy idő után.
Amúgy meg eddig is a Samsungokon 1 gomb volt, az iPhone-okon 1 gomb volt fizikai.
Nekem Xperia T-m volt, azon például csak virtuális gombok vannak a kijelzőn, konkrétan annyira egyértelműen lehet használni, hogy szokni sem kellett.
Most Oneplus 3T-m van, ott az érintőgombokat használom, de beállítható virtuális gomb is, csak az a képernyőből vesz el helyet.
Sokkal jobb az érintős pláne háttérvilágítással, lásd Xiaomi.
Mondjuk azért az oldalán a gombok maradjanak csak fizikaiak :D
Köszi a válaszokat!
Igazából nekem is azért nem tetszik az érintéses, mert "lop" a kijelzőből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!